Интелигентен дизайн, подходящ за улицата

V-образните предни светлини показват, че това е Volvo

При всяка задача. На всяка улица. По всяко време. Volvo FE изглежда точно като у дома си. С рационализираната линия на кабината и с отличителните V-образни LED светлини, няма съмнение, че принадлежи към фамилията.

Безопасният и комфортен интериор на Volvo FЕ

Вътре всичко е подчинено на безопасността и комфорта. Пространството, седалката, пространствата за багаж – всичко е проектирано с мисъл за вас. А ергономично разположените уреди означават, че всичко е на една ръка разстояние.

I-shift за Volvo FE

Горивна ефективност, вградена

Специално конструиран двигател. Нашата интелигентна трансмисия I-Shift. И цяла шепа услуги за икономия на гориво. Volvo FE е горивна ефективност на четири (или на шест) колела.

Колко бихте могли да спестите?
Максималният пробег е равен на рентабилността

Максимален пробег – получете повече

Нашите услуги и иновации спомагат за предотвратяването на престоите. А ако все пак се получат, ги намаляват. Толкова е просто – и жизнено важно.

Как го постигаме
Volvo FE, проектиран за рентабилна дистрибуция

Стремеж към производителност

От входното стъпало, специално проектирано за дистрибуция, до усъвършенстваната ни система за управление на автопарк – производителността ви е в сърцето на Volvo FE.

Бъдете по-продуктивни
Volvo FE: наистина безопасен

Наистина безопасен

Серия от изключителни функции за безопасност. И кабина, проектирана, за да осигурява безопасност за вас и за другите участници в движението.

Заложете на сигурността
Volvo FЕ ви осигурява великолепна маневреност

Минете през лесния изход

В стеснен участък сте? Малкият радиус на завой на Volvo FE, помощта при смяна на предавките и усъвършенстваната ергономичност при шофиране го правят невероятно маневрен.

Вижте маневреността в действие
Свържете се с местен дилър

Приближете се до Volvo FE

Разгледайте всяка характеристика на Volvo FE. И след това посетете местния дилър, за да получите практически впечатления.

Свържете се с местен дилър