TRUCKS

Готови за действие – и почивка

Интериор на кабината на Volvo FMX

Зад волана на Volvo FMX вие носите отговорност. Сега имате повече контрол, по-добра поддръжка и повече пространство от всякога. Това място е приспособено, за да бъдете производителни.

Влезте в кабината на Volvo FMX и ще се почувствате като у дома си и все пак някак различно. Първото ви впечатление вероятно ще бъде, че е просторно и светло. И трите версии на кабината предлагат повече пространство.

Когато седнете, ще намерите всичко там, където очаквате. Ще откриете перфектното положение на волана чрез функцията за накланяне, а ръката ви естествено хваща новия скоростен лост на I-Shift, добре вграден в седалката. Видимостта около камиона е неподражаема; линията на вратите е ниска, площта на прозорците е обширна и всеки ъгъл на интериора е проектиран така, че да предостави контрола в ръцете ви.

Освен това целият интерфейс за водача е нов – създаден да ви помогне да държите ръцете си на волана и вниманието към пътя. Давайки ви пълен контрол върху всичко, което ви е необходимо, за да вършите работата си прецизно и ефективно.

Индикаторното табло е изцяло дигитално и предлага нови възможности за приспособяване на работната среда към вашите нужди във всяка ситуация. Нов деветинчов допълнителен дисплей ви дава контрол върху функциите на камиона, включително изглед от до осем камери и интуитивно управление на сцеплението.

А гласовото управление в кабината на Volvo FMX е ваш голям помощник.

Вътрешните повърхности и материали излъчват високо качество, независимо от нивото на окомплектовка. Изберете между три нива на окомплектовка и широка гама цветове. Ще намерите своя стил.

Нива на оформление

Изберете между три нива на окомплектовка на интериора и широка гама цветове.

Издръжливата окомплектовка

Предлага се с винилова тапицерия и гумени постелки. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Динамичната окомплектовка

Предлага се с текстилна тапицерия и гумени постелки. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Прогресивната окомплектовка

Предлага се с плюшена или кожена тапицерия и гумени постелки. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

Изображения на интериора на Volvo FMX

Приспособете работното си място

Свържете се с дилъра, за да създадете своето ново любимо място.