TRUCKS

Разработен за предизвикателства

Екстериор на кабината на Volvo FMX

Ако вече сте фен на дизайна на Volvo FMX, последната му еволюция няма да ви разочарова. Той има изцяло нов, модерен профил, който е по-усъвършенстван и самоуверен от всякога. Предизвикайте го за най-трудните задачи.

Дизайнът на кабината е обновен с изправен профил, повече вътрешно пространство, обширна площ на прозорците и ниска линия на вратите. Долната предна част подсилва емблематично решителния му профил заедно с елегантните V-образни фарове. 

Отличителните линии на фаровете се сливат с формата на кабината, като преминават около предния ъгъл и се простират назад отстрани на кабината. Вярна на концепцията на Volvo FMX, здравата предна част предпазва, издръжлива е и частите й се сменят лесно, ако е необходимо.

Също така ще видите, че емблемата отпред е по-голям, а когато се приближите, за да влезете, ще забележите, че входните стъпала имат нов здрав дизайн с трайна противоплъзгаща повърхност. Стоманен люк на покрива на кабината задава стандарта за защита в тежки работни условия. Детайли, които имат значение.

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой 

Изображения на екстериора на Volvo FMX

Готови ли сте за Volvo FMX?

Той ви чака.