TRUCKS

Приспособено за действие

Шаси на Volvo FMХ

Независимо дали шофирате на пътя, или извън него, ще ви трябва шаси, което е създадено, за да се справя с много динамика всеки ден. Вероятно имате специално изградена надстройка за вашите операции. Ние приспособяваме вашето шаси, за да подпомогнем успеха ви, като използваме компоненти и системи, за които гарантираме, че ще работят надеждно в продължение на много години напред.

Независимо дали работите в мина, или обслужвате натоварени строителни обекти, Volvo FMX е прецизен инструмент, на който можете да разчитате. Вземете универсален камион със задно въздушно окачване, специално изграден за употреба в строителството, или камион с ресорно окачване, който може да превозва огромни товари върху мостовете. Управляемостта и усещането с Volvo Dynamic Steering са неподражаеми.

Шасито на Volvo предлага гъвкавост за изграждане на камион за всякакви видове надстройки, използвани при всевъзможни транспортни задачи. Ще получите своя Volvo FMX точно такъв, какъвто го искате. Вашият дилър на Volvo Trucks ще ви помогне да приспособите своя камион.

Предни мостове за 10/20 тона

Тежко натоварен? Няма проблем. Volvo FMX е проектиран за високи натоварвания на мостовете. Независимо дали ще изберете ресорно, или въздушно окачване, всеки преден мост може да поеме до 10 тона. И 20 тона за двойни предни мостове. Това директно означава подобрена производителност.

Повдигане на тандемния мост

Използвайте моста, но само когато ви е необходим. Повдигането на тандемния мост позволява изключване и повдигане на най-задния задвижващ мост, когато не сте натоварени. Точно както и при задноразположен спомагателен мост, това подобрява значително радиуса на завой, намалява износването на гумите и съкращава разхода на гориво.

Повече за повдигането на тандемния мост

Пет моста – директно от завода

Превозвате тежки товари? Можете да вземете камион с пет моста, доставен директно от завода. Ще получите своя камион по-бързо и ще намалите разходите за персонализиране. И ще получите товарен автомобил с цялостно типово одобрение. Освен това ще се възползвате и от пълна гаранция от Volvo и от следпродажбеното ни обслужване, което може да намали експлоатационните ви разходи в дългосрочен план.

Открийте пълния потенциал на Volvo FMX

Говорете с вашия дилър за приспособяването на вашия Volvo FMX.