VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Volvo FM с 20% по-малък екологичен отпечатък.

Volvo FM. Но с 20% по-малко CO2

Volvo FM, задвижван с газ

Товарен автомобил за тежкотоварни регионални операции. Който се движи и работи точно като Volvo FМ, който познавате. Но има по-малки размери, както и потенциал за по-ниски разходи за гориво. И не е необходимо да правите компромис нито с управляемостта, нито с производителността.

Euro 6 версия D ● 420 к.с./2100 Nm или 460 к.с./2300 Nm ● I-Shift ● Влекач или шаси кабина ● 4×2, 6×2 или 6×4 ● Дължина на пробега до 1000 км

Петте най-важни причини да изберете Volvo FМ LNG

На пазара няма друг товарен автомобил като този. Проверете какво го прави уникален и защо той е отличният избор за вашата фирма и за околната среда.

Изпъкнете сред конкурентите

Клиентите ви търсят ли устойчив транспорт? Добре. Volvo FМ LNG предлага незабавно 20% намаление* на емисиите на CO2. Освен това дори няма нужда да правите компромис с капацитета за товарене или производителността. Или с конкурентоспособността по този въпрос.

Вземете стабилно решение

Двигателят представлява сърцето на всеки автомобил. Газовият двигател се базира на модерния ни D13K. но ние го издигнахме на още по-високо стъпало чрез иновативни решения, задвижвани с газ. Резултатът? Двигателят G13C е със същата ефективност като дизеловия. А освен това можете да очаквате същите интервали на обслужване, надеждност и ефективност.

* Това обхваща емисиите от автомобила по време на експлоатацията, т.нар. „от резервоар-до-колело“.

Как действа?

Използването на задвижвани с газ автомобили не само ще помогне много за опазване на околната среда. То ще бъде от полза и за нашата компания, тъй като ще намали преките и непреките разходи.
Обществото изисква по-чисти алтернативни горива. LNG има потенциала както на незабавно, така и на дългосрочно решение със значително по-малко влияние върху климата.

Към нулеви емисии

Енергийната ефективност и алтернативните горива са важни за нашата стратегия за преминаване към устойчиви превози. Задвижваният с газ Volvo FМ LNG предлага незабавно 20%* намаление на CO2 отпечатъка. А възможността за работа с био-LNG означава потенциално намаление със 100%*. Този товарен автомобил открива дългосрочни възможности за преминаване към възобновяеми горива – което ни прави по-малко зависими от изкопаемите източници на енергия.

Това са всички важни стъпки към нашата визия за нулеви емисии на CO2 и за превози, които са устойчиви – както за околната среда, така и за вашата фирма. Научете повече за нашите амбиции с алтернативни горива.

* Това обхваща емисиите от автомобила по време на експлоатацията, т.нар. „от резервоар-до-колело“.

Научете повече за нашите амбиции с алтернативни горива

Намалете екологичния си отпечатък

Нашият калкулатор на екологичния отпечатък ви дава възможност да видите колко много можете да намалите отрицателното въздействие върху планетата чрез LNG двигателите ни, чиито характеристики са идентични с тази на дизеловите двигатели.

БЪДЕТЕ В ТЕЧЕНИЕ НА НОВОСТИТЕ ПРИ ЗАДВИЖВАНИЯ С ГАЗ VOLVO FM LNG

Вашият дилър на Volvo Trucks ще ви държи в течение на най-новите разработки на задвижвани с газ товарни автомобили във вашата държава.