TRUCKS

Задвижваният с газ Volvo FM LNG за регионални превози

Volvo FM LNG е идеален товарен автомобил за регионален транспорт. Той предлага същия комфорт и производителност, с които сте свикнали от мобилния си офис – Volvo FM. Но с по-малък CO2 отпечатък и с потенциал за намаляване на разходите за гориво.

Ефективност за вашите нужди

Задвижваната с газ силова линия се базира на известната технология за двигатели, използвана във Volvo FМ. И осигурява същата ефективност – но с 20% по-малко емисии на CO2*. Можете да избирате между 420 к.с. или 460 к.с., или различни мощности, така че няма нужда от компромиси.

Намалете разходите си за гориво

Volvo FМ LNG предлага същата икономия на гориво като дизеловия Volvo FМ. Тъй като обаче LNG често е по-евтин, съществува добра възможност да намалите разходите си за гориво.

Подходящ за вашата дължина на пробега с едно зареждане

При тежките автомобили, задвижвани с газ, дължината на пробега с едно зареждане обикновено е критична. Двигателите, задвижвани с LNG, са ефективни, а в комбинация с LNG се осигурява дължина на пробега с едно зареждане, подходяща за регионални превози. Можете да направите избор от три различни размера на резервоара, за да пригодите товарния автомобил за дължина на пробега с едно зареждане до 1000 км.

* Това обхваща емисиите от автомобила по време на експлоатацията, т.нар. „от резервоар-до-колело“.

Използването на задвижвани с газ автомобили не само ще помогне много за опазване на околната среда. То ще бъде от полза и за нашата компания, тъй като ще намали преките и непреките разходи.

БЪДЕТЕ В ТЕЧЕНИЕ НА НОВОСТИТЕ ПРИ ЗАДВИЖВАНИЯ С ГАЗ VOLVO FM LNG

Вашият дилър на Volvo Trucks ще ви държи в течение на най-новите разработки на задвижвани с газ товарни автомобили във вашата държава.