VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Приспособете силовата линия за вашия Volvo FM и вашата дейност.

Комбинация от мощност и прецизност

Силови линии на Volvo FM

Подходящата мощност и контрол за работата, която вършите, и местата, до които трябва да стигнете. Сега можете да приспособите силовата линия на Volvo FM по-точно от всякога. Ще имате мощността да работите плавно и ви гарантираме, че ще използвате горивото по най-ефективния начин. Да вземеш много повече, отколкото си вложил. Това е рентабилността.

Volvo FM се предлага с широка гама от двигатели, задвижвани с дизел и газ.

Двигатели

Ядрото на силовите линии на Volvo FM е нашата гама двигатели D11 версия D (330 к.с., 380 к.с., 430 к.с. или 460 к.с.) или гамата D13 версия D (420 к.с., 460 к.с. или 500 к.с.). Има и двигатели, задвижвани с газ, с мощност от 420 к.с. или 460 к.с. Кой двигател е най-подходящ за вас и вашия бизнес?

Управляемост

Независимо кой двигател сте избрали за своя Volvo FM, ще имате достъп до впечатляващо ниво на въртящ момент в рамките на широк диапазон от обороти на двигателя. Резултатът е отлична управляемост и нисък разход на гориво.

Алтернативни горива

Ако наистина искате да намалите своя екологичен отпечатък, можете да изберете Volvo FM LNG. Той работи на втечнен природен газ или на втечнен биогаз, което прави възможна дейност изцяло без изкопаеми горива. Освен това всички наши дизелови двигатели могат да работят на дизел или HVO. Искате задвижване с биодизел? Има специални версии на Volvo FM, които предлагат тази възможност.

Повече за Volvo FM LNG

I-Shift

I-Shift е цяла гама автоматизирани скоростни кутии, която прави шофирането по-лесно, по-безопасно и по-удобно. Няма тежък педал на съединителя и лост, с който да се борите. Всяка смяна на предавките се извършва в най-точния момент – автоматично. Поредица от софтуерни пакети ви позволява да приспособите I-Shift за вашите нужди. За Volvo FM можете също да получите своята I-Shift с предавки за бавен ход или като I-Shift Dual Clutch. 

Повече за I-Shift

Нуждаете се от мощност?

Вашият дилър може да ви помогне да я приспособите за своите нужди.