TRUCKS

Вашето шофьорско място. И вашият офис.

Интериор на кабината на Volvo FM

Вие носите отговорност, но сте и онзи, който върши работата. Просто сега разполагате с повече контрол, по-добра поддръжка и повече пространство от всякога. Това място е адаптирано за вас.

Усещането за стъпки напред в еволюцията е ясно, когато влезете във Volvo FM. Той е различен и в същото време много познат. Първото нещо, което ще ви направи впечатление, вероятно ще бъде, че е просторно и светло. По-големият люк на покрива пропуска повече светлина отгоре, засилвайки усещането за простор. Когато седнете, всичко е разположено там, където очаквате.

Ще откриете перфектното положение на волана чрез функцията за накланяне, а ръката ви естествено хваща скоростния лост на I-Shift, добре вграден в седалката. Видимостта около камиона е неподражаема; линията на вратите е ниска, площта на прозорците е обширна и всеки ъгъл на кабината е проектиран така, че да предостави контрола в ръцете ви.

Освен това целият интерфейс за водача е нов – проектиран да ви помогне да държите ръцете си на волана и погледа си към пътя. Давайки ви пълен контрол върху всичко, което ви е необходимо, за да вършите работата правилно и да поддържате правилни маржове на печалба през цялото време.

Индикаторното табло е изцяло дигитално и създава нови възможности за приспособяване на работната среда към вашите нужди във всяка ситуация. Нов деветинчов допълнителен дисплей ви дава контрол върху функциите на камиона, включително изглед от до осем камери и приложения. Освен това е лесно да имате пълен контрол върху вашите мостове и диференциали. Това е командният център на вашия мобилен офис.

А гласовото управление в кабината на Volvo FM е ваш голям помощник.

Вътрешните повърхности и материали излъчват високо качество, независимо от нивото на окомплектовка. Изберете между три нива на окомплектовка и широка гама цветове. Ще намерите своя стил.

Пълен контрол

Кабината е създадена за видимост. За още по-голяма видимост можете да поставите до осем камери на камиона и да видите изгледите на допълнителния дисплей. Можете постоянно да следите камиона, заобикалящия трафик и товара.

Пространство и съхранение

Всички версии на кабините на Volvo FM предлагат просторно усещане и интелигентно съхранение на нужните ви вещи. Отделението за багаж на задната стена в дневните кабини и удобното място за съхранение под леглото в спалните кабини са само няколко примера.

Нива на оформление

Изберете между три нива на окомплектовка на интериора и широка гама цветове.

Издръжливата окомплектовка

Предлага се с винилова тапицерия, гумени постелки, декоративна облицовка и облицовъчни кантове. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Динамичната окомплектовка

Предлага се с текстилна тапицерия, гумени постелки, декоративна облицовка и облицовъчни кантове. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Прогресивната окомплектовка

Предлага се с плюшена или кожена тапицерия, гумени постелки, декоративно облицовка и облицовъчни кантове. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

Изображения на интериора на Volvo FM

Приспособете работното си място

Свържете се с дилъра, за да създадете своето ново любимо място.