TRUCKS

Скок в еволюцията

ЕКСТЕРИОР НА КАБИНАТА НА VOLVO FM

Прилича на по-големите си братя и сестри – но все пак този Volvo FM е по-универсален и маневрен от тях. Нов, модерен профил показва, че е в по-добра форма от всякога, за да поеме предизвикателствата ви. Това са няколко стъпки напред в еволюцията.

 

Кабината се отличава с нов дизайн с изправен профил, повече вътрешно пространство, обширна площ на прозорците и ниска линия на вратите. Volvo FM е заоблен около краищата, а пролуките между горната и долната предна част са намалени до минимум, за да се подобри аеродинамиката и ефективността.

Друг ясен знак за еволюцията на този камион е дизайнът на фаровете, който подчертава емблематичния профил на Volvo FM. Отличителните линии на фаровете се сливат с формата на кабината, като преминават около предния ъгъл и се простират назад отстрани на кабината. Дори когато стои неподвижно, е очевидно, че този камион е ефективен както при висока скорост, така и при придвижване в натоварена среда.  

Също така ще видите, че емблемата отпред е по-голяма, а когато се приближите до вратите, ще забележите избора на входни стъпала с алуминиеви вложки. Детайли, които имат значение.

Създаден за видимост

Огледалата за обратно виждане имат модерен дизайн с тънки корпуси и съразмерни огледални зони. Те са изградени на секции, за да комбинират обширен огледален изглед с минимизирани скрити ъгли. Добавете помощния долен прозорец във вратата на пътника и ще получите чудесна видимост около камиона си. Дори към зоните в непосредствена близост.

Предни светлини

Емблематичните фарове се предлагат в две различни версии: една с халогенни лампи и една, базирана на LED технология. И двете имат характерните V-образни LED дневни светлини.

Изберете ниво на окомплектовка

Изберете между две нива на окомплектовка на екстериора и стотици цветове.

Базова окомплектовка

Предлага се с черна решетка и матовосива броня, огледала и др. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Подобрена окомплектовка

Предлага се с матовосива решетка. Бронята, огледалата и др. са боядисани в цвета на корпуса на кабината. Алуминиеви детайли по входното стъпало. Разгледайте различните нива на окомплектовка на екстериора във Volvo Truck Builder.

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Аксесоари за вашия камион

Направете го ваш

Изображения на екстериора на Volvo FM

Готови ли сте за Volvo FM?

Той ви чака.