TRUCKS

Подходящият инструмент за задачата

Шаси на Volvo FM

Независимо от вашите транспортни нужди, искате камион с шаси, което е създадено да се справи с вида на задачите, за които ще го използвате. Може би имате нужда от специално произведена надстройка за вашата дейност? Ние приспособяваме вашето шаси, за да подпомогнем успеха ви, като използваме компоненти и системи, за които гарантираме, че ще работят надеждно в продължение на много години напред. Това е работно оборудване, на което можете да разчитате.

Независимо дали шофирате с високи скорости, или трябва да маневрирате в товарни рампи, Volvo FM е прецизен инструмент, който ви помага да свършите правилно работата. Можете да получите камион с изцяло въздушно окачване, както за междурегионален транспорт, така и за строителни работи. А управляемостта и усещането с Volvo Dynamic Steering са неподражаеми.

Можете да получите своя Volvo FM под формата на лек влекач за движение по пътища или шаси кабина с до пет моста, готова да поеме усъвършенствана надстройка. Но и двата варианта започват от една и съща концепция на шасито. Това прави Volvo FM много универсален камион – изградете го според вашите спецификации.

Предни мостове за 10 тона

Тежко натоварен? Няма проблем. Volvo FM е проектиран за големи натоварвания на мостовете. Независимо дали ще изберете ресорно, или въздушно окачване, всеки преден мост може да поеме до 10 тона. И 20 тона за двойни предни мостове. Това може да ви помогне да постигнете по-добри маржове и улеснява справянето с тежки или неравномерно разпределени товари.

Повдигане на тандемния мост

Използвайте моста, но само когато ви е необходим. Повдигането на тандемния мост позволява изключване и повдигане на най-задния задвижващ мост, когато не сте натоварени. Точно както и при задноразположен спомагателен мост, това подобрява значително радиуса на завой, намалява износването на гумите и съкращава разхода на гориво.

Повече за повдигането на тандемния мост

Пет моста – директно от завода

Превозвате тежки товари? Можете да вземете камион с пет моста, доставен директно от завода. Ще получите своя камион по-бързо и ще намалите разходите за персонализиране. И ще получите товарен автомобил с цялостно типово одобрение. Освен това ще се възползвате и от пълна гаранция от Volvo и от следпродажбеното ни обслужване, което може да намали експлоатационните ви разходи в дългосрочен план.

Открийте пълния потенциал на Volvo FM

Говорете с вашия дилър за приспособяването на вашия Volvo FM