TRUCKS

Volvo FL Electric. Доставки от врата до врата

В ограничената градска среда имате нужда от камион, който може да се движи по тесни улици и да стига близо до точката на доставка. За това ви е необходим солиден, но и пъргав камион: някой като този модел с два моста и брутно тегло на превозното средство до 16,7 тона. Той е идеален за транспортни задачи в града, като доставки и събиране на отпадъци. За да се опрости преходът към електрически транспорт, камионът се предлага с пакети за обслужване и поддръжка за зареждане, планиране на маршрут и електрически пробег, наблюдение на акумулатора и др.

GCW до 16,7 тона

Мощност до 130 kW

Електрически пробег до 300 km

Запазете продуктивността и контрола си

Добавянето на електрически камион Volvo към вашата дейност е лесно. Получавате достъп до постоянно наблюдение на камиона и прогнозно планиране на обслужването, за да си осигурите максимален пробег и да гарантирате доставките. Също така добавихме допълнително спокойствие чрез планиране на маршрутите, позициониране със състояние на енергията в реално време, отчети за проследяване и др. Всичко е леснодостъпно и прегледно в портала и приложението Volvo Connect. Точно до другите камиони и поддържащи функции.

Плавно и мощно задвижване

Електродвигателят в комбинация с 2-степенна скоростна кутия осигурява много плавно изживяване при шофиране. Мощността до 180 kW (243 к.с.) се управлява от уникална система за контрол на сцеплението, разработена също и за справяне с хлъзгави повърхности. Предлагат се различни режими на шофиране, за да зададете желаното ниво на работни характеристики, комфорт и потребление на енергия. До шест акумулатора осигуряват достатъчен електрически пробег за много доставки от врата до врата.

Спецификации – Volvo FL Electric

Характеристики

Volvo FL Electric

   
Конфигурации на мостовете

Шаси кабина: 4×2

Всички мостове са с въздушно окачване

   

Кабина

Дневна кабина, къса спална кабина

   

Брутно тегло на композицията 

До 16,7 тона    
Капацитет на батерията 200 – 395 kWh, 3 до 6 акумулатора.    

Електрически пробег

До 300 km

   
Време за зареждане (пълно зареждане)

11 часа с AC (22 kW)

​2 часа с DC (150 kW)

   

Задвижване 

Един електродвигател, 2-степенна скоростна кутия    
Работни характеристики До 130 kW (174 к.с.) непрекъснато     

Приложения

Подходящо за каросерия. Електрически PTO

   

 

     

 

Контакт

Намиране на местен дилър

ЧЗВ за електромобилността

Нашите изцяло електрически решения