TRUCKS

Спецификации на кабината за Volvo FL

  • Размери на кабината
  • Характеристики на кабината

Размери на кабината

Дневна кабина

Дневна кабина с удобна и ергономична зона за водача. Вътрешна височина 1605 милиметра.

Къса спална кабина

Късата спална кабина предлага допълнително пространство, което може да бъде оборудвано с единично легло или да се използва като офис пространство с допълнителни отделения за багаж. Вътрешна височина 1605 милиметра.

Кабина за екипаж

Кабина за екипажа с обширно пространство за няколко допълнителни пътници, до 7 души. Вътрешна височина 1605 милиметра.

Характеристики на кабината

Окачване на кабината
Предната страна на кабината има окачване с гумена въздушна възглавница, осигуряваща минимално вертикално движение, а задната – окачване с винтови пружини и амортисьори.

Седалка на водача
Три различни нива на комфорт: Комфортна (Comfort), Стандартна (Standard) и Икономична (Economy). И трите са снабдени с възможност за регулиране на облегалката, дължината, височината и наклона напред, както и с вградени облегалки за глава.

Седалка на пътника
Три различни нива на комфорт: Стандартно (Standard), Икономично (Economy) или Базово (Basic).

Цветове на кабината
Предлага се в 300 фиксирани варианта. Могат да се поръчват допълнителни цветове.

Волан
Воланът е с диаметър 460 или 500 милиметра в зависимост от конфигурацията на камиона и може да бъде регулиран пневматично до желаната позиция.

Покривен люк
Кабината може да се оборудва с покривен люк, който се отваря 50 милиметра. Той може да се управлява ръчно или електрически.

Отопление на кабината
Отоплението на кабината се предлага в два варианта: ръчно управлявано само с отоплител, или ръчно управлявани отоплител и климатик. Предлага се система с паркинг отоплител с мощност 2 кВт, която може да се зададе в спецификацията като опция.

Вътрешни отделения за багаж
В кабината има много практични и леснодостъпни отделения за съхраняване на документи и лични вещи. Над предното стъкло ще намерите две отделения за багаж, защитени от капак или мрежа, както и четири DIN отделения. В спецификацията като опции могат да се зададат множество различни кутии за съхранение и кутии тип „тунел“, подложка за писане и закачалки за дрехи.

Клаксони
Можете да избирате между два типа допълнителни клаксони – два клаксона, монтирани на покрива и управлявани пневматично, или един електрически клаксон под предния капак.

Легло (комфортна кабина)
Леглото се предлага като състоящо се от една или две части и с ширина 580 милиметра или 780 милиметра. Като опция се предлага защитна греда за леглото и детектор на дим.

Дръжте се като у дома си

Чувствайте се удобно. Пробвайте седалката. Леглото. Разгледайте всички шкафове. Няма да повярвате колко много място има там.

Спецификации на Volvo FL