VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Производителност на водача с Volvo FL

Как увеличавате производителността на водача? Подобрете шофирането. Увеличете комфорта в кабината. И предоставете на водача няколко иновативни инструменти, които пестят време. Volvo FL е машина с висока производителност.

I-Sync – автоматизирана лекота

Нашата трансмисия I-Sync променя шофирането в града с честите му потегляния и спирания. Водачите харесват перфектно синхронизираните автоматични смени на предавките – няма тежък съединител, няма лост, с който да се борят. Освен това I-Sync ви спестява гориво, така че превозвачите също я харесват.

Преминете към I-Sync

Перфектната среда – за работа и за почивка

От момента, в който се качите във Volvo FL (като използвате оптимизираното ниско входно стъпало), до края на работното време, всичко е проектирано така, че да ви направи по-производителни на пътя. И да се чувствате по-комфортно в края на деня.

Хвърлете поглед в кабината

Не може да бъде спрян

Благодарение на по-доброто сцепление, по-големия пътен просвет и увеличения ъгъл на заход Volvo FL 4x4 ще осъществи доставката – по всякакви пътища и във всички атмосферни условия.

Половин тон допълнителен товар

4-цилиндровият Volvo FL е с 200 до 500 кг по-лек от 6-цилиндровата версия. Тъй като предлага половин тон допълнителен товарен капацитет, 4-цилиндровият двигател D5K значително повишава производителността и ефективността ви при работа.

Разгледайте по-внимателно нашите двигатели

Dynafleet – увеличете производителността си

Местоположения, товари и нива. Времена за шофиране. Отчети за емисиите. Разход на гориво. Dynafleet ви дава данни в реално време за всеки товарен автомобил, който притежавате, с което ви помага да увеличите производителността и да вземате по-рентабилни решения.

Разгледайте Dynafleet

Бъдете по-продуктивни

Говорете с местния дилър на Volvo Trucks. Той знае как да направи вас и бизнеса ви колкото е възможно по-производителни.