VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Кабина на Volvo FL: комфорт вътре в кабината, първа класа във всяко отношение

Създаден за вас 

Интериор на кабината на Volvo FL

Пространство. Отделения за багаж. Индикаторно табло и информация точно там, където ви е необходима. Комфортна седалка. Регулируем волан. И ниско ниво на шум в кабината. Добре дошли в кабината на Volvo FL – вашето първокласно работно място на колела.  

Ергономичен дизайн на зоната около водача

Ергономично мислене 

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Съхранение. При Volvo FL всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и е леснодостъпно. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно, седнали в ергономичните седалки на Volvo FL със здраво закрепване, интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди.

Удобна и безопасна седалка на водача
Размери на кабината на Volvo FL

Изберете подходящото за вас пространство

Изберете между три размера на кабината: дневна кабина, къса спална кабина или кабина за екипаж – всичко зависи от потребностите ви относно пространството за товарене или броя на пътниците. Ширината е 2100 мм, а дължината варира от 1600 мм до 2980 мм.

Много място за съхранение на всичките ви вещи

Много място за личните ви вещи 

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FL и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Открийте комфорта

За да изпробвате кабината, проектирана с мисъл за вас, посетете местния дилър на Volvo Trucks.