VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Създаден за вас 

Интериор на кабината на Volvo FL

Пространство. Отделения за багаж. Индикаторно табло и информация точно там, където ви е необходима. Комфортна седалка. Регулируем волан. И ниско ниво на шум в кабината. Добре дошли в кабината на Volvo FL – вашето първокласно работно място на колела.  

Ергономично мислене 

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Съхранение. При Volvo FL всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и е леснодостъпно. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно, седнали в ергономичните седалки на Volvo FL със здраво закрепване, интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди.

Изберете подходящото за вас пространство

Изберете между три размера на кабината: дневна кабина, къса спална кабина или кабина за екипаж – всичко зависи от потребностите ви относно пространството за товарене или броя на пътниците. Ширината е 2100 мм, а дължината варира от 1600 мм до 2980 мм.

Много място за личните ви вещи 

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FL и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Открийте комфорта

За да изпробвате кабината, проектирана с мисъл за вас, посетете местния дилър на Volvo Trucks.