TRUCKS

Добре дошли на работа

Интериор на кабината на Volvo FL

Кабината на Volvo FL предлага чудесна работна среда за професионалисти, работещи в града. Какъвто и да е вашият избор на модел кабина, удобното входно стъпало улеснява влизането. Просторният интериор, оборудван с всичко необходимо, го прави чудесно място за работа.

Лесно влизане

Налага ли се често да влизате и излизате от кабината по време на работа? Кабината на Volvo FL лежи ниско върху шасито и предлага много лесно влизане при всякакви условия.

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно на седалките на Volvo FL с интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди по време на натоварения работен ден.

Ергономично позициониране

Инструменти, превключване на предавките, елементи за управление и места за съхранение. Всичко, от което се нуждаете, за да вършите работата си, е точно там, където очаквате да бъде. Необходими са по-малко движения, което означава по-малко разтягане и напрежение. Можете да държите ръцете си на волана и да гледате какво се случва около вашия камион на оживена улица.

Пространство за вашия работен ден

Независимо коя версия на кабината ще изберете, ще има място за вас и вашите вещи. Ще намерите места за съхранение в арматурното табло, във вратите, над главата и между седалките. В късата спална кабина има къде да си починете. А кабината на екипажа предлага място за до 6 пътници.

Видимост във всички посоки

Ниското положение за шофиране, голямото предно стъкло и допълнителните прозорци на вратите означават, че имате много близък контакт със средата около автомобила. Отличният изглед отблизо и видимостта във всички посоки осигуряват на Volvo FL безопасно движение в града.

Допълнителни прозорци и видимост

Поръчайте вашия Volvo FL със спомагателни прозорци в долната част на вратите и зад вратите. Те допълнително подобряват видимостта ви към зоната близо до вашия камион.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.