VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Силоотводни валове за всяка операция

Мощност за всяка задача

Силоотводни валове на Volvo FL

Силоотводните валове Volvo ефективно и рентабилно задействат оборудването за обработка на товари, като например охлаждащи системи или малък кран. Нашата универсална селекция означава, че каквито и операции да извършвате, има подходяща мощност.

Силоотводни валове: в перфектно взаимодействие с двигателя или скоростната кутия

Качество, което ви предоставя много

Взаимодействието между силоотводния вал и силовата линия на товарния автомобил е жизненоважно. Затова нашите силоотводни валове са конструирани за работа конкретно с двигателите и скоростните кутии от Volvo. Надеждни, леки и лесни за поддръжка, те са създадени така, че да отговарят и на големите изисквания на сегмента на дистрибуцията.

Цялата мощност, която ви е необходима

Който и двигател да изберете – D5K или D8K, има подходящ силоотводен вал. И в двата случая максималният въртящ момент е 600 Nm. Изберете PTO механизъм, монтиран към скоростната кутия, и направете избор от голям диапазон от опции, зависещи или не от съединителя, в зависимост от скоростната кутия.

Силоотводни валове за всеки режим на работа
Силоотводни валове: фабрично монтирани

Спецификацията се изплаща

Оптимална работа. По-високо качество. По-лесно монтиране. Посочете в спецификацията правилния силоотводен вал с шасито от завода и ще видите предимствата в счетоводния си баланс.

Осигурете си комбинация за отбор на мощност

Местният дилър на Volvo Trucks е готов да ви помогне да намерите правилната спецификация за вашия Volvo FL.

Характеристики на Volvo FL