VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Скоростна кутия I-Sync, перфектна за градска дистрибуция

Спестете гориво. Намалете усилията

I-Sync

Потегляне. Стоп. Потегляне. Автоматизираната 6-скоростна трансмисия I-Sync улеснява шофирането в града. Спомага и за намаляване на разхода на гориво. Намалява емисиите, оказващи влияние върху климата. И запазва ниски разходите за поддръжка.

Ръчна или автоматична?

Лостът зад волана ви дава възможност да избирате между ръчен и автоматичен режим. Няма педал на съединителя нито конвенционален скоростен лост, така че същият лост се използва и за ръчните превключвания. В автоматичен режим смените на предавките са оптимизирани. А благодарение на електрохидравликата, всяко превключване е плавно като вълна.

Избирайте посредством лоста между автоматичен и ръчен режим
I-Sync за петлитрови или осемлитрови двигатели

Изберете си мощност

I-Sync се предлага в два варианта – един за двигател D5K и един за D8K. Тя е проектирана за въртящ момент до 1 050 Nm, което я превръща в идеалния избор за товарните автомобили с неподвижен мост, използвани в сегмента на дистрибуцията – с четири- или шестцилиндрови двигатели.

Лесно управление

I-Sync е създадена, за да задоволява потребностите на водачите, занимаващи се с дистрибуция с голямо натоварване, които не шофират един и същи товарен автомобил всеки ден; с нея се работи интуитивно и е лесна за управление. Така че винаги ще пътувате по-безопасно, по-удобно и по-ефективно.

 

Управлението на I-Sync е интуитивно

Превключете на I-Sync

Да шофираш с I-Sync е истинско удоволствие. Изпробвайте го сами при вашия местен дилър на Volvo Trucks.

Характеристики на Volvo FL