VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Изпълнява задачата – по всеки път и при всички условия

Изпълнява задачата – по всеки път и при всички условия

Volvo FL 4x4

Volvo FL се предлага сега със задвижване на четирите колела. Той е също толкова пъргав и лесен за шофиране като версията 4x2. Благодарение на по-доброто сцепление и на по-големия пътен просвет можете да пътувате по всякакви пътища и във всички условия. Това го прави идеален за широка гама от приложения.

Volvo FL 4x4 sideview cab

По-голямо сцепление

Неравни чакълести пътища? Улици, покрити със сняг? Терен „офроуд“? Volvo FL 4x4 осигурява цялото сцепление, което ви е необходимо. Както задвижваният преден мост, така и новият заден мост имат редукторна главина. Изберете единична конфигурация на гуми и стоманена броня, за да се справяте с наистина труден терен и наклони до 60%. Така че дори когато стане наистина трудно, просто натискате един бутон, за да задействате ниската предавка на разпределителната скоростна кутия.

Volvo FL 4x4 lower sideview

По-голям пътен просвет

Със своето шаси XX-High Volvo FL 4x4 ви осигурява превъзходен пътен просвет, така че е по-малко вероятно да затънете или да повредите камиона, когато шофирате по труден терен. Отпред има около 330 мм пътен просвет. А отзад – до 320 мм. Това е увеличение съответно с 60 мм и 100 мм при стандартния Volvo FL. Големият пътен просвет ви осигурява 25-градусов ъгъл на подход, което наистина помага при стръмни наклони и справяне с препятствия. И здравата предница може да поема ударите, ако това се наложи.

Адаптиран към вашите потребности

Всички размери на кабините са налични за Volvo FL 4x4, дори и кабината за екипаж. Можете също да изберете и автоматична трансмисия с режим "оф-роуд". Или самостоятелно монтирани теренни гуми. За да направите камиона Volvo FL 4x4 ваш перфектен инструмент, ние предлагаме много варианти.

Основни спецификации

  14-тонен 16-тонен 12-тонен
Височина шаси XX-High XX-High XX-High
Натоварване на предния мост 5,6 тона 5,6 тона 5,6 тона
Натоварване на задния мост  7,4 тона 9,2 тона 10,9 тона
Двигател D8K250 или D8K280 (Euro 6)
Скоростна кутия ZTO1006*
Заден мост RSH1140C
Гуми 275-70R22,5", 10R22,5" или 11R22,5"
Кабина Дневна кабина, комфортна кабина или кабина за екипаж

 

* AL306 (автоматична) се предлага като опция

Готови ли сте да отидете навсякъде?

Посетете местния дилър на Volvo Trucks, за да изпробвате сами пълния потенциал на Volvo FL 4x4.

Характеристики на Volvo FL

Характеристики на Volvo FL