VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Volvo FL: compact and impressive

Смесване. Открояване

Кабина за Volvo FL

Лесно е да го забележиш. Още по-лесно е да се влюбиш. Компактните размери на Volvo FL не му пречат да прави впечатление в града. Всъщност плавният му и аеродинамичен дизайн, впечатляващата черна решетка и интелигентните функции го превръщат в един от най-елегантните товарни автомобили в неговия клас.   

Volvo FL: пълноправен член на фамилията Volvo

Част от фамилията 

Леко заоблен, аеродинамичен дизайн. Смели линии и графика. V-образни светлини, които са запазена марка. Volvo FL може да е по-малък от мускулестите си събратя за превози на дълги разстояния, но неговата ДНК не може да се отрече. Запознайте се с пълноправния член на първокласната гама камиони Volvo.

Volvo FL exterior front grill studio

Отличителна марка

Престижната емблема на Volvo FL е поставена високо върху предната част на автомобила, близо до водача. По този начин се подчертава, че водачът е близо до уязвимите участници в движението. В натоварения трафик това създава впечатлението, че камионът е по-дружелюбен.

Повече персонал

Когато на обекта трябва да има повече от един, например двама или трима души, ние предлагаме кабината за екипаж. В тази кабина има достатъчно място за до 7 души, включително водача.

Volvo FL roof air deflector

Покривен въздушен дефлектор

Въздушният дефлектор на покрива намалява въздушното съпротивление. Комбинирайте го със сенник и странични въздушни дефлектори за още по-добри резултати.

Видимост във всички посоки

Да виждате ясно какво се случва около вашия камион е ключът да бъдете продуктивни и в безопасност по натоварените градски улици. Вие наистина искате да виждате другите превозни средства, както и уязвимите участници в движението близо до вашия камион. Разгънете видимостта във всички посоки с пакета за подобряване на видимостта – включително помощните прозорци във вратите на пътниците и задните странични прозорци от двете страни. Наред с другите характеристики пакетът включва също огледала за обратно виждане с електрическо управление и подгряване и светлини за входното стъпало за безопасно влизане и излизане.

Volvo FL exterior city truck

Освободете въздушния поток

Леко заобленият аеродинамичен дизайн на Volvo FL намалява въздушното съпротивление – така се подобрява управляемостта и се пести гориво. А предната решетка с отличителна структура от пчелни кутийки позволява по-ефективен въздушен поток, улесняващ по-доброто охлаждане на двигателя и процеса на последваща обработка.

Volvo FL 4x4, за трудни пътища

Подходящ за ролята си 

Характерните райета са специално разработени за Volvo FL 4x4 и го открояват от братята му със задвижване на две колела. Те изразяват също така високото му качество и гарантират, че той ще изпъква сред тълпата.

Открийте перфектната кабина

Volvo FL Day cab

Дневна кабина

Вътрешна височина 1605 мм
Дължина 1600 мм
Ширина 2100 мм

Volvo FL Comfort cab

Къса спална кабина

Вътрешна височина 1605 мм
Дължина 2000 мм
Ширина 2100 мм

Volvo FL Crew cab

Кабина за екипаж

Вътрешна височина 1605 мм
Дължина 2980 мм
Ширина 2100 мм

Вижте пълните технически характеристики за кабината

360-градусов обзор на екстериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Направете избор от над 650 цвята. Всичките екологични.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Хвана ли ви окото?

Вижте отблизо стила и същността на Volvo FL, като посетите местния дилър на Volvo Trucks.