TRUCKS

Роден да оцелява на улицата

Екстериор на кабината на Volvo FL

Компактен, динамичен и безпогрешно разпознаваем модел Volvo. Volvo FL е роден да оцелява на улицата. V-образните светлини, ясните зони на прозорците и стройният профил на кабината показват, че това е камион Volvo, създаден за града.

Компактен и близо до улицата

Volvo FL е създаден за града. Външните размери на кабината са компактни и независимо от нейния модел, положението за шофиране е близо до улицата. На седалката на водача имате идеални условия, за да осъществите зрителен контакт с другите участници в движението и да подобрите пътната безопасност.

От кой тип е вашата кабина?

Изберете между три различни модела кабина. Всяка със своя особеност в зависимост от това дали искате наистина компактна кабина, трябва ви повече вътрешно пространство или търсите подходяща за цял екип за работния обект.

Броня от три части

Иновативната концепция на бронята включва стоманени ъгли, които осигуряват отлична удароустойчивост. И ако една част се повреди, е лесно да се замени.

Просторни прозорци

Кабините на Volvo FL предлагат просторни прозорци за отлична видимост. Ако искате да подобрите директната си видимост още повече, можете да получите вашия Volvo FL с редица допълнителни прозорци.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.