TRUCKS

Работа навън и наоколо

Работа около Volvo FL

Прекарвате ли голяма част от работното си време извън кабината? Ако събирате отпадъци, вземате стоки и извършвате доставки или всяка операция, която изисква нещо повече от управление на камиона, ви е необходим камион, който предлага безопасна и ефективна среда при работа извън кабината. Разгледайте подробно някои от решенията на Volvo FL, които допринасят за това.

Лесен достъп до кабината

Независимо от версията на кабината, можете много лесно да влизате и излизате от Volvo FL, когато работите около вашия камион. Колкото повече правите това по време на смяна, толкова повече ще го оцените.

Височина на входа

10- и 12-тонните версии предлагат удобен размер на колелата от 17,5 инча за лесно влизане. А по-тежките версии дават възможност за избор между 19,5- или 22,5-инчов размер.

Задвижване на вашето оборудване

С какво се задвижва вашият Volvo FL – с електричество или дизелово гориво? Независимо какво е вашето задвижване, можете да избирате от силоотводни валове за предаване на мощността към вашите помпи, самосвал, уплътнител, подемник или всякакви инструменти, от които се нуждаете, за да вършите работата си.

На вашето ниво

Изберете въздушно окачване, ако е необходимо адаптиране към различни височини. Електронната система за управление (ECS) контролира нивелирането на въздушното окачване чрез превключватели на арматурното табло или контролен блок. Така товарите се обработват по-лесно и по-бързо.

Адаптирано за специфични приложения

Шасито може да се адаптира за специфични приложения, като сметосъбиращи машини и кранове. Компоненти, като резервоари за гориво и AdBlue, са преместени с цел оптимизиране на шасито.

Опции за силово предаване

Качеството на въздуха и нивото на шума са ключови компоненти за работната среда около камиона. Volvo FL се предлага със силови предавания, които работят или на безшумно електричество с нулеви емисии от ауспуха, или на сертифицирана по Euro 6 дизелова мощност.


Силово предаване на Volvo FL

Идеалното решение за тези транспортни сегменти

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.