TRUCKS

Вашият хотелски апартамент на колела

Живот в кабината на Volvo FH16

Искате да пренощувате в стилна обстановка или просто искате наистина удобна кабина с много място? Кабината на Volvo FH16 е следващата стъпка в еволюцията на живота на пътя. Вътре в нея е комфортно, независимо от условията навън Заповядайте вътре!

Изберете от пет различни размера на кабината, за да оптимизирате пространството за вашите нужди. Всички те предлагат просторно усещане с идваща отгоре светлина. Четири от кабините могат да поберат до двама души за комфортен сън или просто можете да се наслаждавате сами на цялото пространство. Ще получите идеални условия за добра почивка – изолираната кабина и затъмнените завеси ви помагат да спите необезпокоявани. Климатичната система може да бъде оборудвана с I-Park Cool, за да поддържа перфектна температура през цялата нощ.

Има също и много място за съхранение на всичките ви вещи. Светлините, системите за аудио и забавление и други функции се управляват лесно от арматурното табло, панела на задната стена или чрез гласово управление. И това е само началото. Изберете от редица други аксесоари, които правят живота на пътя още по-комфортен.

Комфортен сън

Изберете между матрак с пружинен пакет или дунапренен матрак. И с двата ще получите първокласен комфорт за почивка. За още по-добър сън леглото може да се регулира, за да компенсира паркирането по наклон.

Два хладилника

Нуждаете се от голям капацитет за охлаждане? Няма проблем. Можете да получите своята кабина на Volvo FH16 с два хладилника. Един в горния заден рафт и един под леглото.

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ КАМИОН

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ПЪРВОКЛАСЕН КОМФОРТ?

Ще ви помогнем да направите правилния избор.