TRUCKS

Вашата кабина, вашата крепост

Интериор на кабината на Volvo FH16

Вие носите отговорност, но сте и онзи, който върши работата. Сега обаче имате повече контрол над всичко във вашия Volvo FH16 от когато и да било преди.

Усещането за еволюция е налице веднага щом влезете в кабината на Volvo FH16. Тя е различна от това, с което сте свикнали – и все пак много позната. Няма как да сбъркате цветовете, материалите и облицовките на Volvo FH16. Когато седнете, всичко е разположено там, където очаквате. Ръката ви естествено хваща скоростния лост на I-Shift, добре вграден в седалката.

Но целият интерфейс за водача е нов – проектиран да ви позволява да държите ръцете си на волана и погледа си към пътя. Давайки ви пълен контрол върху всичко, което ви е необходимо, за да вършите работата добре и да поддържате правилни маржове на печалба през цялото време.

Индикаторното табло е изцяло дигитално и разкрива нови възможности за приспособяване на работната среда към вашите нужди във всяка ситуация. Лесният за използване регулатор на сцеплението ви осигурява по-добро сцепление, като го завъртите по посока на часовниковата стрелка и на индикаторното табло ще получите пълен контрол върху блокировките на диференциалите и натоварванията на всички ваши мостове. Нов деветинчов допълнителен дисплей ви дава контрол върху функциите на камиона, включително изглед от до осем камери и приложения.

А гласовото управление в кабината на Volvo FH16 е ваш голям помощник.

Уникалните повърхности в интериора на Volvo FH16 предлагат високо ниво на качество. Ясно е, че той е толкова комфортен, колкото може да бъде един камион.

Нива на оформление

Интериорът на Volvo FH16 е уникален. Изберете между две нива на окомплектовка. Освен това можете да избирате от широка гама цветове.

Окомплектовка на Volvo FH16

Предлага се с текстилна и кожена тапицерия, гумени постелки, декоративна облицовка и облицовъчни кантове.

Кожена тапицерия на Volvo FH16

Предлага се с изцяло кожена тапицерия, гумени постелки, декоративна облицовка и облицовъчни кантове. 

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

Изображения на интериора на Volvo FH16

Искате да научите повече за интериора?

Обърнете се към вашия дилър.