TRUCKS

Еволюция за трудни изисквания

Екстериор на кабината на Volvo FH16

Това е отличителният Volvo FH16, какъвто го познавате – перфектният баланс между мощност и комфорт. И все пак е ясно, че този камион е следващата крачка в еволюцията.

Формата на кабината на Volvo FH16 е по-заоблена по краищата, а пролуките между горната и долната предна част са по-малки, за да подобрят аеродинамиката и ефективността. Уникалната решетка на Volvo FH16 има сребристо покритие, което е намек за нещо специално. 

Но най-ясният признак на еволюцията е дизайнът на фаровете, който придава на Volvo FH16 емблематичното му изражение. Отличителните линии на фаровете се сливат с формата на кабината, като преминават около предния ъгъл и се простират назад отстрани на кабината. Фаровете имат черната тема на Volvo FH16. Когато стои неподвижно, е очевидно, че този камион е сред най-мощните съществуващи камиони – и въпреки това е по-изискан от всякога.

Новите фарове се предлагат в три различни версии и не само изглеждат добре, но са снабдени с подобрена функционалност, която прави живота на пътя по-безопасен и по-удобен.

Също така ще видите, че емблемата отпред е по-голям, а когато се приближите до вратата, ще забележите, че входните стъпала имат алуминиеви вложки. Детайли, които имат значение.

Характерният външен вид на Volvo FH16

Изберете между три различни нива на окомплектовка за екстериора и стотици цветове.

Базова окомплектовка

Предлага се с черна решетка и матовосива броня, огледала и др.

Базова окомплектовка със здрава предна част

Предлага се с матовосива броня, черна решетка, огледала за матовосивата броня и др. Фарове с черен фон.

Окомплектовка на Volvo FH16

Предлага се с уникална решетка със сребристо покритие и фарове с черен фон на Volvo FH16. Бронята, огледалата и др. са боядисани в цвета на каросерията. Алуминиеви детайли по входното стъпало. 

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

 

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

 

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ КАМИОН

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

Изображения на екстериора на Volvo FH16

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА VOLVO FH16?

Той ви чака