TRUCKS

Персонализирано за вашата производителност

Шаси на Volvo FH16

Искате камион с шаси, създадено да се справя с видовете задачи, за които ще го използвате. Ние приспособяваме вашето шаси, за да подпомогнем успеха на вашите дейности, като използваме компоненти и системи, за които гарантираме, че ще работят надеждно в продължение на много години напред. Това е работно оборудване, на което можете да разчитате.

Вашият Volvo FH16 е прецизен инструмент на пътя. Можете да получите камион с изцяло въздушно окачване, както за изтощителен транспорт на дълги разстояния, така и за строителни работи. А управляемостта и усещането с Volvo Dynamic Steering са неподражаеми.

Можем да изградим за вас Volvo FH16, готов да тегли екстремни товари в тежки условия или да изминава дълги магистрални трасета с висока скорост. Но и двата варианта започват от една и съща концепция на шасито. Volvo FH16 може да бъде приспособен за почти всичко, което изисква много мощност и управляемост.

Повдигане на тандемния мост

Използвайте повдигането на моста, но само когато ви е необходимо. Повдигането на тандемния мост позволява изключване и повдигане на най-задния задвижващ мост, когато не сте натоварени. Точно както и при задноразположен спомагателен мост, това подобрява значително радиуса на завой, намалява износването на гумите и съкращава разхода на гориво. 

Повече за повдигането на тандемния мост

Пет моста – директно от завода

Превозвате тежки товари? Можете да вземете товарен автомобил с пет моста, доставен директно от завода. Ще получите своя товарен автомобил по-бързо и ще намалите разходите за персонализиране. И ще получите товарен автомобил с цялостно типово одобрение. Освен това ще се възползвате и от пълна гаранция от Volvo и от следпродажбеното ни обслужване, което може да намали експлоатационните ви разходи в дългосрочен план.

Опции за бързо изграждане

Многото опции за спецификация дават възможност за бързо и лесно подготвяне на Volvo FH16 за всякакъв тип каросерии за надстройки. Електронният модул за производителите на надстройки е лесен за използване, а инструкциите на Volvo за производителите на надстройки предоставят онлайн достъп до всички необходими технически чертежи и електрически схеми. Всичко за фината настройка на вашата дейност.

Подготвен за изграждане на надстройки 

ВАШЕТО ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ШАСИ Е ГОТОВО!

Концентрирайте се върху детайлите на шасито с нас.