VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Разгледайте подробно възможностите, които предоставят силовите линии на Volvo FH.

Двигател за вашата рентабилност

СИЛОВА ЛИНИЯ НА VOLVO FH

Подходящата мощност и контрол за товара, който превозвате, и местата, докъдето трябва да стигнете. Възможността да адаптирате силовата линия на Volvo FH към задачите си никога не е била по-прецизна. Никога няма да ви липсва мощност и ви гарантираме, че ще използвате горивото по най-ефективния начин. Да вземеш много повече, отколкото си вложил. Това е рентабилността. 

Открийте гамата двигатели на Volvo FH.

Двигатели

Туптящото сърце на силовите линии на Volvo FH е нашата гама двигатели D13 версия D, предлагана с мощност от 420 к.с., 460 к.с., 500 к.с. или 540 к.с. Предлагаме и версия с 460 к.с. и 500 к.с. с технологията турбокомпаунд, която осигурява още повече въртящ момент за по-добра горивна ефективност. Има и двигатели, задвижвани с газ, с мощност от 420 к.с. или 460 к.с. Кой двигател е най-подходящ за вас и вашия бизнес?

Управляемост

Независимо кой двигател сте избрали за своя Volvo FH, ще имате достъп до впечатляващо ниво на въртящ момент в широк диапазон от обороти на двигателя. Резултатът е отлична управляемост и нисък разход на гориво.

I-Shift

I-Shift е цяла гама автоматизирани скоростни кутии, която прави шофирането по-лесно, по-безопасно и по-удобно. Няма тежък педал на съединителя и лост, с който да се борите. Всяка смяна на предавките се извършва в най-точния момент – автоматично. Поредица от софтуерни пакети ви позволява да приспособите I-Shift за вашите нужди. За Volvo FH можете също да получите своята I-Shift с предавки за бавен ход или като I-Shift Dual Clutch.

Повече за I-Shift 

ОЩЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ?

Вашият дилър може да ви насочи към подходящите характеристики за вашите нужди.