TRUCKS

Дом далеч от дома

ЖИВОТ В КАБИНАТА НА VOLVO FH

Често ли оставате в камиона си през нощта? Или просто харесвате комфортна кабина с много място? Кабината на Volvo FH е следващата стъпка в еволюцията на живота на пътя. Вътре в нея е комфортно, независимо от условията на околната среда. Добре дошли в дома си далеч от дома.

Volvo FH се предлага с избор от пет различни размера на кабината, което ви позволява да оптимизирате пространството според вашите нужди. Всички те предлагат просторно усещане с идваща отгоре светлина. Четири от кабините могат да поберат до двама души за комфортен сън. Спокойната почивка е от основно значение за добрата работа – изолирана кабина и затъмнени завеси ви помагат да спите необезпокоявани. Климатичната система може да бъде оборудвана с I-Park Cool, за да поддържа перфектна температура през цялата нощ.

Има също и много място за съхранение на всичките ви вещи. Светлините, системите за аудио и забавление и други функции се управляват лесно от арматурното табло, панела на задната стена или чрез гласово управление. И това е само началото. Предлагаме редица други аксесоари, които правят живота на пътя още по-комфортен.

Комфортен сън

Изберете между матрак с пружинен пакет или дунапренен матрак. И с двата ще получите първокласен комфорт за почивка. За още по-добър сън леглото може да се регулира, за да компенсира паркирането по наклон.

Два хладилника

Нуждаете се от голям капацитет за охлаждане? Няма проблем. Можете да получите своята кабина на Volvo FH с два хладилника. Един в горния заден рафт и един под леглото.

АКСЕСОАРИ ЗА ВАШИЯ КАМИОН

НАПРАВЕТЕ ГО СВОЙ

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА ЖИВОТ НА ПЪТЯ?

Вашият дилър ще ви помогне да приспособите своя дом далеч от дома.