TRUCKS

Повече контрол от когато и да било

Интериор на кабината на Volvo FH

Вие носите отговорност, но сте и онзи, който върши работата. Сега обаче имате повече контрол над всичко в камиона си от когато и да било. Той е приспособен за вас.

Усещането за еволюция е налице веднага щом влезете в кабината на Volvo FH. Тя е различна от това, с което сте свикнали – и все пак много позната. Когато седнете, всичко е разположено там, където очаквате. Ръката ви естествено хваща скоростния лост на I-Shift, добре вграден в седалката.

Целият интерфейс за водача е нов. С повечето функции, достъпни чрез контролните елементи във волана, той е проектиран да ви помогне да държите ръцете си на волана и погледа си към пътя. Давайки ви пълен контрол върху всичко, което ви е необходимо, за да вършите работата добре и да поддържате правилни маржове на печалба през цялото време.

Индикаторното табло е изцяло дигитално и разкрива нови възможности за приспособяване на работната среда към вашите нужди във всяка ситуация. Нов деветинчов допълнителен дисплей ви дава контрол върху функциите на камиона, включително изглед от до осем камери и приложения.

А гласовото управление в кабината на Volvo FH е ваш голям помощник.

Вътрешните повърхности и материали предлагат високо качество, независимо от нивото на окомплектовка. Изберете между три нива на окомплектовка и широка гама цветове. Ще намерите своя стил.

Аксесоари за вашия камион

Направете го ваш

Изображения на интериора на Volvo FH

ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ИНТЕРИОРА?

Обърнете се към вашия дилър.