VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Извлечете максимална полза от горивото с Volvo FH.

Максимални приходи

ГОРИВНА ЕФЕКТИВНОСТ НА VOLVO FH

Горивната ефективност означава да запазите контрола върху разходите си за гориво и екологичния си отпечатък. Но преди всичко значи да сте сигурни, че ще извлечете максимална полза от всяка капка. Не правете компромиси с производителността си. С Volvo FH можете да избирате от широка гама предложения, за да приспособите идеалното решение за вас. Нашите силови линии са проектирани да пестят гориво, като същевременно осигуряват високи работни характеристики. Освен това за вашия Volvo FH има още повече решения, които са предназначени да намалят допълнително сметките ви за гориво. 

Двигатели, които удовлетворяват изискванията

Всички наши двигатели, задвижвани с дизел и газ, са внимателно проектирани за пестене на гориво без влошаване на работните характеристики. Те предлагат отлична управляемост и ви позволяват да останете на последна предавка дори при изкачвания, за да поддържате скоростта и да пестите гориво.

Приспособете Volvo FH за вашите нужди и това ще докаже неговата горивна ефективност.

I-See – вижте как разходите ви за гориво намаляват

I-See е круиз контрол, който разбира вашите маршрути, за да пести гориво. Той използва данните за топографията, за да управлява скоростта и смените на предавките така, че горивната ефективност да е най-висока. 

Повече за I-See 

Предавателно число за вашите транспортни задания

Задният мост е последното звено в една ефективна верига. Когато за задния мост е осигурено правилното предавателно число за превози на дълги разстояния, той работи в перфектна хармония с двигателя и трансмисията. Резултатът? По-ниски обороти: По-комфортно шофиране. И подобрена горивна ефективност.

Постоянна скорост с I-Cruise

Интелигентен круиз контрол. I-Cruise регулира скоростта ви, за да запази нисък разхода на гориво. Това ви помага не само да постигнете по-висока производителност, като поддържате висока средна скорост. Допринася и за по-безопасно и по-комфортно шофиране.

Лекота на движение

Използването на подходящи гуми с правилно налягане и правилно регулирани колела и мостове може значително да намали разхода ви на гориво. Проучванията ни в Европа показват, че два от всеки три товарни автомобила са с неправилно регулирани мостове и колела. Така че от много малко усилие може да се постигне голяма печалба.

Dynafleet – проследявайте горивната си ефективност

Запознайте се с нашата система за управление на автопарка. Проследявайте ефективността на товарните автомобили и водачите си в реално време и преглеждайте автоматично генерирани класирания за горивната ефективност. След това правете сравнения, откривайте тенденции и внедрявайте рентабилни промени за пестене на гориво.

Разгледайте Dynafleet

Обучението на водачи – малки промени, големи икономии

Нашето обучение по ефективно шофиране ви помага да извлечете максимума от всяка капка гориво. Доказалият се систематичен подход, който е част от програмата на Volvo Trucks за професионално развитие на водачи, създава модели на шофиране с горивна ефективност и постоянни, дългосрочни икономии – ефективността му е най-голяма в комбинация с отчетите от Dynafleet.

Обучение на водачи от Volvo 

ИЗВЛЕЧЕТЕ МАКСИМАЛНА ПОЛЗА ОТ ГОРИВОТО

Вашият дилър може да ви помогне да изцедите максимума от всяка капка.