TRUCKS

Еволюцията при превозите на дълги разстояния

Екстериор на кабината на Volvo FH

Това е отличителният Volvo FH, какъвто го познавате – върховното изживяване на дълги разстояния. И все пак е ясно, че това е следващата стъпка в еволюцията на камионите.

Формата е по-заоблена по краищата, а пролуките между горната и долната предна част са по-малки, за да подобрят аеродинамиката и ефективността.

Но това, което ясно показва еволюцията, е дизайнът на фаровете, който придава на Volvo FH неговия емблематичен профил. Отличителните линии на фаровете се сливат с формата на кабината, като преминават около предния ъгъл и се простират назад отстрани на кабината. Дори когато стоите неподвижно, е очевидно, че този камион е създаден за ефективност при висока скорост. Новите фарове се предлагат в три версии и не само изглеждат добре, но са снабдени с подобрена функционалност.

Също така ще видите, че емблемата отпред е по-голяма, а когато се приближите, за да влезете, ще забележите, че входните стъпала имат алуминиеви вложки. Детайли, които имат значение.

Изберете ниво на окомплектовка

Изберете между четири нива на окомплектовка на екстериора и стотици цветове.

Базова окомплектовка

Предлага се с черна решетка и матовосива броня, огледала и др. 

Базова окомплектовка със здрава предна част

Предлага се с матовосива броня, черна решетка, огледала за матовосивата броня и др.

Подобрена окомплектовка

Предлага се с решетка, боядисана в цвета на корпуса на кабината, алуминиеви детайли по входното стъпало. Бронята и огледалата са матовосиви.

Най-високото ниво на окомплектовка

Предлага се с решетка, броня, огледала и т.н., боядисани в цвета на корпуса на кабината. Алуминиеви детайли по входното стъпало. 

Направете избор от над 650 цвята. Изцяло в зелено.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.


Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Аксесоари за вашия камион

Направете го свой

Изображения на екстериора на Volvo FH

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА VOLVO FH?

Той ви чака.