TRUCKS

Персонализирано за вашата производителност

Шаси на Volvo FH

Независимо от вашите транспортни нужди, искате камион с шаси, което е създадено да се справи с вида на задачите, за които ще го използвате. Ние приспособяваме вашето шаси, за да подпомогнем успеха на вашите дейности, като използваме компоненти и системи, за които гарантираме, че ще работят надеждно в продължение на много години напред. Това е работно оборудване, на което можете да разчитате.

Вашият Volvo FH е прецизен инструмент на пътя. Можете да получите камион с изцяло въздушно окачване, както за изтощителен транспорт на дълги разстояния, така и за строителни работи. А управляемостта и усещането с Volvo Dynamic Steering са неподражаеми.

Можем да изградим Volvo FH, готов да тегли изключително тежки товари в трудни условия, или лек влекач за използване по пътища. Но и двата варианта започват от една и съща концепция на шасито. Volvo FH често се асоциира с висока скорост и транспорт на дълги разстояния – но той може да бъде приспособен за още по-трудни условия.

Повече за леките спецификации 

Преглед на спецификациите на шасито 

Повдигане на тандемния мост

Използвайте повдигането на моста, но само когато ви е необходимо. Повдигането на тандемния мост позволява изключване и повдигане на най-задния двигателен мост, когато не сте натоварени. Точно както и при задноразположен спомагателен мост, това подобрява значително радиуса на завой, намалява износването на гумите и съкращава разхода на гориво.

Повече за повдигането на тандемния мост

Товарни автомобили с пет моста

Превозвате тежки товари? Можете да вземете камион с пет моста, доставен директно от завода. Ще получите своя камион по-бързо и ще намалите разходите за персонализиране. И ще получите товарен автомобил с цялостно типово одобрение. Освен това ще се възползвате и от пълна гаранция от Volvo и от следпродажбеното ни обслужване, което може да намали експлоатационните ви разходи в дългосрочен план.

Опции за бързо изграждане

Многото опции за спецификация дават възможност за бързо и лесно подготвяне на Volvo FH за всякакъв тип каросерии за надстройки. Модулът за производителите на надстройки е лесен за използване, а инструкциите на Volvo за производителите на надстройки предоставят онлайн достъп до всички необходими технически чертежи и електрически схеми. Всичко за фината настройка на вашата дейност.

Повече за инструкциите на Volvo за производителите на надстройки

ОТКРИЙТЕ ПЪЛНИЯ ПОТЕНЦИАЛ

Вашият дилър ще ви помогне да приспособите своето шаси на Volvo FH.