TRUCKS

Volvo FE Electric. Компактен, но просторен

Изискват се много усилия, за да се поддържа ритъмът на града. Но този здрав камион с три моста и брутно тегло на превозното средство до 27 тона се справя повече от отлично със сложните задачи за градски превози, като събиране на отпадъци, транспортиране на леки конструкции и доставки. За да се опрости преходът към електрически транспорт, камионът се предлага с пакети за обслужване и поддръжка за зареждане, планиране на маршрут и електрически пробег, наблюдение на акумулатора и др.

GCW до 27 тона

Мощност до 225 kW

Електрически пробег до 200 km

Запазете продуктивността и контрола си

Добавянето на електрически камион Volvo към вашата дейност е лесно. Получавате достъп до постоянно наблюдение на камиона и прогнозно планиране на обслужването, за да си осигурите максимален пробег и да гарантирате доставките. Също така добавихме допълнително спокойствие чрез планиране на маршрутите, позициониране със състояние на енергията в реално време, отчети за проследяване и др. Всичко е леснодостъпно и прегледно в портала и приложението Volvo Connect. Точно до другите камиони и поддържащи функции.

Плавно и мощно задвижване

Два електродвигателя в комбинация с 2-степенна скоростна кутия дават много плавно изживяване при шофиране. Огромната мощност до 225 kW (300 к.с.) се управлява от уникална система за контрол на сцеплението, разработена също и за справяне с хлъзгави повърхности. Предлагат се различни режими на шофиране, за да зададете желаното ниво на работни характеристики, комфорт и потребление на енергия. До четири акумулатора осигуряват достатъчен електрически пробег за вашите задачи.

Спецификации – Volvo FE Electric

Характеристики

Volvo FE Electric

   
Конфигурации на мостовете

Шаси кабина: 4×2, 6×2

Всички мостове са с въздушно окачване

   

Кабина

Дневна кабина, къса спална кабина, спална кабина, кабина с нисък вход

   

Брутно тегло на композицията 

До 27 тона    
Капацитет на батерията 200 – 265 kWh, 3 до 4 акумулатора.    

Електрически пробег

До 200 km

   
Време за зареждане (пълно зареждане)

11 часа с AC (22 kW)

​2 часа с DC (150 kW)

   

Задвижване 

2 електродвигателя, 2-степенна скоростна кутия    
Работни характеристики До 225 kW мощност (300 к.с.)     

Приложения

Подходящо за каросерия. Електрически PTO

   

 

     

 

Контакт

Намиране на местен дилър

ЧЗВ за електромобилността

Нашите изцяло електрически решения