TRUCKS

спецификации на кабината за volvo fe

Размери на кабината

Дневна кабина

Дневна кабина с удобна и ергономична зона за водача. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 1 600 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Къса спална кабина

Късата спална кабина предлага допълнително пространство, което може да бъде оборудвано с единично легло или да се използва като офис пространство с допълнителни отделения за багаж. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 2 000 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Спална кабина

Спална кабина с легло за един човек. Вътрешна височина 1 605 милиметра, дължина 2 200 милиметра, ширина 2 300 милиметра.

Кабина с нисък вход

Кабина с нисък вход, ниско входно стъпало и място за един до трима пътници с предпазни колани. Вътрешна височина 1605 милиметра, дължина 2200 милиметра, ширина 2300 милиметра. Предлага се със сгъваема врата от страната на пътника.

Характеристики на кабината

Окачване на кабината
Механично предно и задно окачване: винтови пружини и амортисьори. Пневматично предно и задно окачване: въздушни амортисьори.

Седалка на водача
Три различни нива на комфорт: Комфортна (Comfort), Стандартна (Standard) и Икономична (Economy). И трите са снабдени с възможност за регулиране на облегалката, дължината, височината и наклона напред, както и с вградени облегалки за глава.

Седалка на пътника
Предлагат се три различни нива на комфорт: Стандартна (Standard), Икономична (Economy) или Базова (Basic).

Цветове на кабината
Предлага се в 300 фиксирани варианта. Най-хубавото е, че могат да бъдат поръчани допълнителни цветове по желание на клиента.

Волан
Воланът е с диаметър 460 или 500 милиметра в зависимост от конфигурацията на камиона и може да бъде регулиран пневматично до желаната позиция.


Климатична система
Отоплението на кабината се предлага в два варианта: ръчно управлявано, само отоплител или ръчно управлявани отоплител и климатик. Предлага се система с паркинг отоплител с мощност 2 кВт, която може да се зададе в спецификацията като опция.


Покривен люк
Кабината може да се оборудва с покривен люк, който се отваря 50 милиметра. Той се предлага в изпълнение от стъкло или стомана. Люкът може да се управлява ръчно или електронно.


Тапицерия на седалките
Комфортен текстил.


Стенна тапицерия
Комфортен текстил.

Отопление на кабината
Отоплението на кабината се предлага в два варианта: ръчно управлявано, само отоплител, или ръчно управлявани отоплител и климатик. Предлага се система с паркинг отоплител с мощност 2 кВт, която може да се зададе в спецификацията като опция.

Вътрешни отделения за багаж
В интериора на кабината има много практични и леснодостъпни отделения за съхраняване на документи и лични вещи. Над прозореца има две отделения за багаж, както и четири DIN отделения. В спецификацията като опции могат да се зададат множество различни кутии за съхранение и кутии тип „тунел“, подложка за писане и закачалки за дрехи.

Клаксони
Можете да избирате между два типа допълнителни клаксони – електрически или пневматични: или два клаксона, монтирани на покрива и управлявани пневматично, или един електрически клаксон под предния капак.

Легло
Леглото се предлага като състоящо се от една или две части и с ширина 580 милиметра или 780 милиметра. Като опция се предлага защитна греда за леглото.

Кабина с нисък вход
Кабината с нисък вход FE осигурява лесен достъп с отваряне на вратата на 90 градуса. Тя се предлага в две версии – с равен под или с тунел за двигателя, видимостта на водача е отлична и, разбира се, тъй като е Volvo – безопасността е на най-високо ниво.

Дръжте се като у дома си

Чувствайте се удобно. Пробвайте седалката. Леглото. Разгледайте всички шкафове. Няма да повярвате колко много място има там.