TRUCKS

Добре дошли на работа

Интериор на кабината на Volvo FЕ

Кабината на Volvo FE предлага чудесна работна среда за натоварените градски професионалисти. Какъвто и да е вашият избор на кабина, удобното входно стъпало улеснява влизането. Просторният интериор, оборудван с всичко необходимо, го прави чудесно място за работа.

Видимост във всички посоки

Ниското положение за шофиране, голямото предно стъкло и допълнителните прозорци на вратите означават, че имате много близък контакт със средата около автомобила. Отличният изглед отблизо и видимостта във всички посоки осигуряват на Volvo FE безопасно движение в града.

Допълнителни прозорци и видимост

Поръчайте вашия Volvo FE със спомагателни прозорци в долната част на вратите и зад вратите. Те допълнително подобряват видимостта ви към зоната близо до вашия камион.

Предимства на кабината с нисък вход

Кабината с нисък вход на Volvo FE е проектирана за по-плавни операции с чести тръгвания и спирания, като сметосъбиране, транспортни доставки и строителни дейности. Комфортен нисък вход и 90-градусов отвор на вратата до 440 mm ви позволяват лесно влизане и излизане. Резултатите са по-малко напрежение и умора, както и подобрена производителност.

Две или четири места?

Кабината с нисък вход се предлага в две версии. Проходната версия предлага равен под през кабината и капацитет до четири места. Ако един пътник е достатъчен, има версия с пътническа седалка с въздушно окачване и тунел за двигателя. Това е чудесен избор за градски доставки и строителен транспорт.

Сгъваема врата от страната на пътника

Кабината с нисък вход се предлага с обикновена врата или със сгъваема врата от страната на пътника. Сгъваемата врата се отваря широко и има нисък вход, което прави достъпа по-безопасен и по-удобен в среда с интензивен трафик.

Ергономично мислене

Инструменти, превключване на предавките, елементи за управление и места за съхранение. Във Volvo FE всичко, от което се нуждаете, за да вършите работата си, е точно там, където очаквате да бъде. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така ръцете ви са почти през цялото време на волана и можете да следите какво се случва около вашия камион.

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно, седнали в ергономичните седалки на Volvo FE с интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.