VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Кабина на Volvo FE: комфорт вътре в кабината, първокласен във всяко отношение

Насладете се на шофирането

Интериор на кабината на Volvo FЕ

Удовлетвореният водач е по-ефективен. Затова направихме така, че работата във Volvo FE да е по-ползотворна от когато и да било. Удобното входно стъпало прави влизането лесно. След като влезете, ще видите просторен интериор с добре подбрани характеристики, което превръща камиона ви в остров на спокойствието, а работата – в истинско удоволствие. Разгледайте отблизо

Volvo FE interior cabin overview studio

Ергономично мислене

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Отделения за багаж. При Volvo FE всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и достъпът до него е лесен. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Четири размера на кабината

Изберете между четири отделни опции за кабина – дневна, къса спална, спална и с нисък вход. Спалната кабина е най-просторният модел, идеален за задачи, при които е необходима почивка през работния ден.

Volvo FE interior drivers seat studio

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно, седнали в ергономичните седалки на Volvo FE със здраво закрепване, интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди.

Поддържайте чисто

Добавете калъфи за седалките и защитете оригиналната тапицерия на камиона, като същевременно улесните почистването. Те са специално проектирани от Volvo и се предлагат в два цвята.

Много място за съхранение на всичките ви вещи

Много място за личните ви вещи

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FE и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

Щателна настройка 

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Чувствайте се удобно

Изпробвайте сами ергономичното си мислене. Вашият местен дилър на Volvo Trucks е готов да ви покаже кабината на Volvo FE.