VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Насладете се на шофирането

Интериор на кабината на Volvo FЕ

Удовлетвореният водач е по-ефективен. Затова направихме така, че работата във Volvo FE да е по-ползотворна от когато и да било. Удобното входно стъпало прави влизането лесно. След като влезете, ще видите просторен интериор с добре подбрани характеристики, което превръща камиона ви в остров на спокойствието, а работата – в истинско удоволствие. Разгледайте отблизо

Ергономично мислене

Прибори за управление. Смяна на предавките. Контролно-измервателни уреди. Отделения за багаж. При Volvo FE всичко, което ви е необходимо, за да си свършите работата, е точно на подходящото място и достъпът до него е лесен. Това означава, че ще правите по-малко движения. По-малко протягане и напрежение в тялото. Така че ръцете ви ще бъдат повече време на волана и очите ви няма да се отделят от пътя.

Четири размера на кабината

Изберете между четири отделни опции за кабина – дневна, къса спална, спална и с нисък вход. Спалната кабина е най-просторният модел, идеален за задачи, при които е необходима почивка през работния ден.

Перфектни места за сядане

Ще се чувствате изключително удобно, седнали в ергономичните седалки на Volvo FE със здраво закрепване, интегрирана облегалка за главата и предпазен колан. Материалът на тапицерията осигурява отлична устойчивост на замърсяване. Седалките на водача и на пътника могат да бъдат регулирани, за да отговарят на различните нужди.

Поддържайте чисто

Добавете калъфи за седалките и защитете оригиналната тапицерия на камиона, като същевременно улесните почистването. Те са специално проектирани от Volvo и се предлагат в два цвята.

Много място за личните ви вещи

На арматурното табло. Във вратите. Над главата ви. Между седалките. Разгледайте кабината на Volvo FE и ще видите изобилие от места за багаж. Можете да добавите и още.

Щателна настройка 

360-градусов обзор на интериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на интериора на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Чувствайте се удобно

Изпробвайте сами ергономичното си мислене. Вашият местен дилър на Volvo Trucks е готов да ви покаже кабината на Volvo FE.