VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Силоотводни валове за всеки превоз

Повече мощност. По-малко разходи

Силоотводни валове за Volvo FE

Силоотводните валове от Volvo осигуряват ефективно енергия на оборудването за обработка на товари или на приставките, което намалява цялостните ви разходи. Нашата всеобхватна селекция означава, че с какъвто и бизнес да се занимавате, ще намерите спецификациите, които са ви необходими. 

Качество, което ви предоставя много 

Взаимодействието между силоотводния вал и силовата линия на товарния автомобил е жизненоважно. Затова нашите силоотводни валове са конструирани за работа конкретно с двигателите и скоростните кутии от Volvo. Надеждни, леки и лесни за поддръжка, те са създадени така, че да отговарят и на големите изисквания на сегмента на дистрибуцията.

Силоотводни валове в перфектно взаимодействие с двигателя или скоростната кутия
Силоотводни валове за всеки режим на работа

Цялата мощност, която ви е необходима

Ръчна скоростна кутия? Нашите леки силоотводни валове, които зависят от съединителя, предлагат универсален диапазон на въртящия момент, достигащ до 800 Nm. При автоматична трансмисия нашият силоотводен вал, който не зависи от съединителя, предлага изходен въртящ момент до 600 Nm.

Спецификацията се изплаща

Оптимална работа. По-високо качество. По-лесно монтиране. Посочете правилния силоотводен вал с шасито от завода и ще видите предимствата в счетоводния си баланс.

Силоотводни валове: фабрично монтирани

Повече мощност

Подгответе правилните спецификации. Вашият местен дилър на Volvo Trucks е готов да ви помогне.

Характеристики на Volvo FE