TRUCKS

Вписва се перфектно

Екстериор на кабината на Volvo FЕ

Компактен, самоуверен и безпогрешно разпознаваем модел Volvo. Volvo FE се вписва перфектно в градските улици. Отличителните V-образни светлини, просторните прозорци и ниската кабина показват, че това е камион Volvo, създаден за градската среда.

Нисък и компактен

Можете ясно да видите, че Volvo FE е създаден за градска употреба. Външните размери на кабината са компактни и независимо от нейния модел, положението за шофиране е близо до улицата. На шофьорската седалка имате най-добра възможност да създавате зрителен контакт с другите участници в движението. И ако искате да се приближите още по-близо до земята, се предлага кабина с нисък вход.

От кой тип е вашата кабина?

Изберете между четири различни модела кабина. Всеки със своя собствена особеност в зависимост от това дали искате наистина компактна кабина, нуждаете се от повече вътрешно пространство или търсите нисък вход.

Броня от три части

Иновативната концепция на бронята включва стоманени ъгли, които осигуряват отлична удароустойчивост. И ако една част се повреди, е лесно да се замени.

Просторни прозорци

Всички кабини на Volvo FE предлагат просторни прозорци за отлична видимост. Ако искате да подобрите директната си видимост още повече, можете да получите вашия Volvo FE с редица допълнителни прозорци.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.