VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Съобразен с особеностите на улицата

КАБИНА НА VOLVO FE

Компактен. Внушаващ доверие. И горд, че е Volvo. Volvo FE се отличава от другите товарни автомобили за градска и регионална дистрибуция. С оптимизираната кабина, отличителните V-образни светлини и забележителните характеристики за безопасност той заема мястото си сред най-висококачествените автомобили в своя клас.

Част от фамилията

Леко заоблен, аеродинамичен дизайн. Смели линии и графика. V-образни светлини, които са запазена марка. Volvo FE може да е по-малък, но по-малките размери означават също така пъргавина и ниско тегло – две качества, които са много ценени при операциите в близост до градовете. Запознайте се с пълноправния член на първокласната гама камиони Volvo.

Отличителна марка

Престижната емблема на Volvo FE е поставена високо върху предната част на автомобила, близо до водача. По този начин се подчертава, че водачът е близо до уязвимите участници в движението. В натоварения трафик това създава впечатлението, че камионът е по-дружелюбен.

Освободете въздушния поток

Леко заобленият аеродинамичен дизайн на Volvo FE намалява въздушното съпротивление – така се подобрява управляемостта и се пести гориво. А предната решетка с отличителна структура от пчелни кутийки позволява по-ефективен въздушен поток, улесняващ по-доброто охлаждане на двигателя и процеса на последваща обработка.

Покривен въздушен дефлектор

Въздушният дефлектор на покрива намалява въздушното съпротивление. Комбинирайте го със сенник и странични въздушни дефлектори за още по-добри резултати.

Броня от три части

Иновативната концепция на бронята включва стоманени ъгли, които осигуряват отлична удароустойчивост. И ако една част се повреди, е лесно да се замени. Това означава по-ниски разходи за ремонт за вас.

Открийте перфектната кабина

360-градусов обзор на екстериора

По-долу ще намерите интерактивен обзор на кабината. Кликнете върху текстовите полета, за да прочетете повече. Кликнете върху „Пълен екран“, за да получите още по-добри впечатления. Описаните характеристики и функции са общи и може да се различават от тези на вашия конкретен товарен автомобил.

Направете избор от над 650 цвята. Всичките екологични.

Спестете време и пари, като не посещавате отделен бояджийски цех – просто ще ви доставим кабината от Volvo в цвета, който харесвате. Направете избор от над 650 оттенъка, тонове и нюанси. А ако не намерите това, което търсите, ние на практика можем да осигурим всеки цвят за вас.

Искате да прегледате цветовете предварително? Използвайте каталога за цветове на кабини по-долу.

Моля, имайте предвид, че мониторът на компютъра не може напълно да пресъздаде цветовете. За да видите действителните мостри, моля посетете вашия дилър на Volvo. Моля, имайте предвид също така, че не всички цветове се предлагат за всички модели и пазари. Изображението показва камион с възможно най-високо ниво боя.

Този каталог съдържа всички цветове, предлагани в системата за продажби. Много от едноцветните нюанси се предлагат и с безцветно покритие. Ако не можете да намерите желания от вас цвят, моля, свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks.

Спрете и разгледайте

Решете за себе си дали Volvo FE е най-добре изглеждащият товарен автомобил за дистрибуция на пътя. Просто посетете местния дилър на Volvo Trucks.