TRUCKS

Извън кабината

Работа около Volvo FE

Когато прекарвате голяма част от работните си дни извън кабината, бихте искали камион, който предлага безопасна и ефективна работна среда около себе си. Разгледайте подробно някои от решенията на Volvo FE, които допринасят за това.

Лесен достъп до кабината

Независимо от версията на кабината, можете лесно да влизате и излизате от Volvo FE, когато работите около вашия камион. Колкото повече правите това по време на смяна, толкова повече ще го оцените.

Достъп до вашето оборудване

Оборудвайте вашия Volvo FE с две отделни кутии с инструменти, за да съхранявате ремъците за обезопасяване на товара и друго оборудване, от което се нуждаете, когато работите извън кабината. По-малката версия е с обем 55 литра, а по-голямата – със 125 литра.

Задвижване на вашето оборудване

С какво се задвижва вашият Volvo FE – с електричество, газ или дизел? Независимо какво е вашето задвижване, можете да избирате от силоотводни валове за предаване на мощността към вашите помпи, самосвал, уплътнител, подемник или всякакви инструменти, от които се нуждаете, за да вършите работата си.

На вашето ниво

Изберете въздушно окачване, ако е необходимо адаптиране към различни височини. Електронната система за управление (ECS) контролира нивелирането на въздушното окачване чрез превключватели на арматурното табло или контролен блок. Така товаренето е по-лесно и по-бързо.

Адаптирано за специфични приложения

Шасито може да се адаптира за специфични приложения, като сметосъбиращи машини, цистерни и кранове. Компоненти, като резервоари за гориво и AdBlue, са преместени с цел оптимизиране на шасито.

Опции за силово предаване

Качеството на въздуха и нивото на шума извън кабината имат огромен принос за работната среда около нея. Volvo FE се предлага със силови предавания, които работят или на безшумно електричество с нулеви емисии от ауспуха, на газ с ниски емисии или на сертифицирана по Euro 6 дизелова мощност.

Силово предаване на Volvo FE

Идеалното решение за тези транспортни сегменти

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.