TRUCKS

×

Вие ли сте този водач?

Добре дошли във Volvo Trucking Adventure

Искате ли да отидете на епично пътешествие в Скандинавия тази есен? За това приключение, което се случва веднъж в живота, търсим Вас, водач на камион Volvo, който иска да тества възможностите си в най-вълнуващите задачи за товарен превоз, да се срещне с други водачи и да изживее необикновената красота на Скандинавия – с празните пътища, спиращите дъха пейзажи, уникалната природа и дивите животни.

 

Вашето пътешествие започва в Гьотеборг, Швеция, домът на Volvo Trucks, и завършва в Норд Кейп, Норвегия, най-северната точка на континентална Европа.

Приключението започва в Гьотеборг
 

Volvo Trucks кани водачи в централата ни в Гьотеборг, Швеция, на 2-дневното събитие Volvo Trucking Adventure на 15 и 16 септември 2022 г. Тук имате възможност да се срещнете с други водачи от цял свят, да тествате най-новите камиони Volvo, да видите как се произвеждат и много други неща.

Един водач изминава целия път
 

Може би именно Вие ще бъдете избрани да отидете на епичното пътешествие из Скандинавия. Части от пътешествието ще бъдат заснети на филм, за да бъдат споделени в нашите социални канали, така че трябва да се чувствате удобно пред камерата. Ще можете да се насладите на това невероятно приключение зад волана на най-добрия модел Volvo FH.

Какво се случва на пътя?
 

Непосредствено след събитието избраният водач започва пътешествието. Маршрутът включва спирки за среща с местни водачи на камиони, тест драйвове на електрически камиони и екстремни тежкотоварни превози в мина. Ще има и възможности за изследване на местната култура.

Искали ли сте някога да усетите необикновения скандинавски пейзаж? Тогава това пътуване е за Вас!

 

Водачи на Volvo могат да кандидатстват за приключението
 

  • Шофирате камион Volvo и можете да дойдете в Швеция и Норвегия за приблизително 10 дни от 15 септември 2022 г.
  • Имате валидно свидетелство за управление на товарен автомобил със CE класификация по европейски стандарт или еквивалентен документ. 
  • И преди всичко – наистина искате да изживеете приключението и можете да ни кажете защо във формуляра за кандидатстване.

Кандидатствайте, за да се присъедините към Volvo Trucking Adventure

Attached: 0KB /10MB
Общи условия

Какво се случва след това?
 

Жури от Volvo Trucks ще избере водачите въз основа на кандидатурите, подадени чрез формуляра в тази уеб страница, както и в другите уеб страници на пазарите на Volvo Truck. Решението на журито ще вземе предвид много аспекти, като (но не само) лични отговори и снимка, шофьорски опит на водача и др. Решението на журито не може да бъде обжалвано.

На събитието и пътешествието Вие сте наш гост. Всички разходи, като пътуване, настаняване и храна, ще бъдат покрити от Volvo Trucks.

 

 

Споделете и се присъединете в социалните мрежи

Дори и да не можете да дойдете в Швеция за пътешествието, Вие пак сте част от голямата общност на Volvo по целия свят! Споделете изображение или видеоклип във Вашия информационен канал в Instagram – кажете ни какво ВИ харесва в шофирането на камион – и поставете етикет на публикацията #VolvoTruckingAdventure, за да участвате в нашето раздаване на промоционални материали. Не забравяйте, че профилът Ви трябва да е отворен, за да видим публикацията Ви!

Ще изтеглим на случаен принцип 10 победители на 1 юли 2022 г., които ще получат комплект със страхотни промоционални материали на Volvo.

Имате въпрос?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще ви каже отговора. Отбийте се при тях, обадете им се по телефона или ги помолете да дойдат да ви видят.