Наръчник на водача

Volvo Trucks

Наръчник на водача

Тук можете да прегледате своя уникален наръчник на водача според номера на шасито на камиона ви и на предпочитания от вас език. Наръчникът е наличен в различни формати и показва само информация, свързана с конфигурацията на вашия камион. За да видите онлайн версията, кликнете върху бутона по-долу. Или изберете една от другите предоставени опции.

Наръчник на водача като приложение

Мобилно приложение

Можете да изтеглите наръчника на водача като приложение на мобилното си устройство. Просто го изтеглете от App Store (iOS) или Google Play (Android), след което въведете своя уникален номер на шасито и предпочитания от вас език.

Наръчник на водача в iTunes Наръчник на водача в Google Play
Наръчник на водача като PDF

PDF формат

Кликнете върху връзката по-долу, за да изтеглите своя собствен наръчник на водача като документ в PDF формат. Информацията се основава на собствения ви уникален номер на шасито и предпочитания от вас език.

Изтегляне на версия в PDF формат
Наръчник на водача на интегрирания дисплей

Интегриран дисплей

Наръчникът на водача може да се преглежда и чрез специално приложение на интегрирания дисплей на вашия камион. Тук можете да осъществите достъп до всички налични функции на вашия камион и на предпочитания от вас език.

Печатна версия на наръчника на водача

Повторно отпечатване на наръчника

Ако сте загубили наръчника си или бихте искали да поръчате нова версия на друг език, трябва само да се свържете със своя дилър и той ще ви помогне да направите това.

Намиране на дилър
Намиране на местен дилър

Нуждаете се от повече информация за наръчника на водача?

Вашият местен дилър на Volvo Trucks ще намери решение за вас.

Намиране на местен дилър