TRUCKS

Създадена за голямо натоварване

БРОНЯ ЗА ТЕЖКИ УСЛОВИЯ ОТ VOLVO TRUCKS

Дълги маршрути, изискващи много усилия? Строителни площадки, пълни с предизвикателства? Страховити пътища за превоз на горска сеч? Бронята за тежки условия е създадена за голямо натоварване в трудни условия. Тя е стандартна за Volvo FMX, но се предлага и за Volvo FH и Volvo FH16.

Здрава конструкция

Бронята за тежки условия е изработена от 3-милиметрова висококачествена стомана. Освен това е покрита отчасти с дебело полипропиленово покритие, което я прави по-малко податлива на надраскване. Тя е издръжлива и със здрава конструкция, за да предпазва предната страна на камиона от надрасквания, вдлъбнатини и счупване на фаровете по всякакви терени. 

Увеличете максималния пробег

Бронята е много здрава. Но ако я ударите толкова силно, че да се нуждае от ремонт, извършването му е лесно. Бронята се състои от три части, като винтовете са леснодостъпни и можете без проблем да смените повредените части сами – това ви спестява пътуване до сервиза и увеличава максималния ви пробег.

Входно стъпало за тежки условия

Комбинирайте бронята за тежки условия с входно стъпало за тежки условия. Благодарение на гъвкавата си конструкция сгъваемото стъпало може да поема малки удари от всички страни, без да се счупи.

Предлага се за следните камиони

Чук-чук

Нетърпеливи сте да вземете камион за труден терен? свържете се със своя дилър.