TRUCKS

Осигурете си захранване

СИСТЕМА С ЧЕТИРИ АКУМУЛАТОРА НА VOLVO TRUCKS

Когато кабината за вас не е само работно място, но и дом. Тогава зависите от функциите и оборудването в нея, които се нуждаят от захранване дори при изключен двигател. За тази цел можете да получите акумулаторна система, която позволява високо ниво на комфорт за живот на борда, без да прави компромис със стартовата способност на следващата сутрин.

Четири акумулатора
Отделни вериги.

Тайната зад непрекъснатото подаване на захранване се крие в двата отделни комплекта акумулатори с отделни вериги. Единият е специално предназначен за запалване на двигателя, а другият – за функциите за живот в кабината. Използвайте климатика в кабината, мултимедийната система и устройствата за зареждане, без да се притеснявате, че акумулаторите за стартера на товарния автомобил ще се изтощят.

По-дълъг срок на експлоатация

Системата с четири акумулатора използва гелови акумулатори за функциите за живот в кабината и усъвършенствани оловно-киселинни акумулатори за стартиране. Геловите акумулатори могат да бъдат разредени докрай, без да се повредят, и имат по-дълъг живот от традиционните оловно-киселинни акумулатори. Предлага се и версия с единичен набор от гелови акумулатори. Геловите акумулатори могат да се използват 10–15 пъти по-дълго от „наводнените“.

Самоконтрол

Системата следи нивата на зареждане, за да предотврати възможността да останете без енергия. Първо ще се изключат постепенно всички помощни уреди, за което ще бъдете предупредени.

Изберете нивото на енергия, което ви трябва

Тип

Мощност

Система с EFB акумулатори

170 Ah

Система с AGM акумулатори

210 Ah

Система с четири акумулатора

EFB 75 Ah за стартиране + гелов 210 Ah за живот

Предлага се за следните камиони

Нужно ви е захранване?

Нека ви осигурим комфорт за живот и стартова способност.