TRUCKS

Превозвайте екипажа си

КАБИНА ЗА ЕКИПАЖ НА VOLVO TRUCKS

Вашата дейност изисква ли повече хора освен водач и помощник-водач? Кабината за екипаж Volvo може да побере до девет души екипаж. Всички те могат да влизат и излизат от нея бързо и безопасно. С кабината за екипаж правим камиона още по-удобен за производителите на надстройки. Разгледайте ги отблизо.

 

Приспособен за вашата работа

В зависимост от вашите нужди можете да получите кабината за екипаж с голямо разнообразие от конфигурации на седалките. Можете например да вземете места за до девет пожарникари в един противопожарен автомобил. Двама отпред, трима на средния ред и четирима на задния ред. Ако искате, можете да оборудвате кабината с отделен паркинг отоплител и климатик за екипажа.

Ефективно и безопасно

Ние знаем колко е важно да влизате и излизате от кабината възможно най-бързо, но и най-безопасно. Вратите имат широк ъгъл на отваряне. Добре позиционираните ръкохватки и стъпала улесняват лесното влизане и излизане. Всички седалки имат предпазни колани, кабината за екипаж, разбира се, е преминала теста за удар на кабината.

Специално за изграждане на надстройки

Надстройката на вашия камион вероятно е сложна и се нуждае от цялото пространство, което може да получи. Ето защо решихме да не пречим на производителите на надстройки и да улесним процеса на тяхното изграждане. Основните компоненти, като резервоари за гориво, акумулатори и система за последваща обработка на отработените газове, са разположени под кабината.

Подготвено за монтаж

За да се съкратят времената за изграждане на надстройки и да се избегне демонтирането на вътрешни панели, електрическата инсталация е подготвена с предварително прекарани проводници, а местата за електрическо свързване са определени предварително.

Мощност за тежки приложения

Изберете между двигателите D11 и D13 и широка гама от силооотводни валове на двигателя. За операции с изисквания за висок капацитет се предлагат силоотводни валове до 2000 Nm.

Предлага се за следните камиони

Искате да приспособите камион за цял екипаж?

Говорете с вашия дилър.