VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×

Камиони Climate Wise Edition

Проблемите с климата са на първо място в дневния ред за околната среда, като призивите за незабавни действия отекват по целия свят. Volvo Trucks признава тази неотложност. Не можем да чакаме решенията на утрешния ден, вместо това трябва да предприемем действия тук и сега. Именно тук идват на помощ нашите камиони Climate Wise Edition.

Камионите Climate Wise Edition са по-устойчиви през целия си жизнен цикъл.

Всяко подобрение има значение

Камионите Climate Wise Edition са транспортни решения за регионални и дълги превози, които са по-устойчиви през целия си жизнен цикъл. Предприехме действия, за да направим нашите заводи неутрални по отношение на климата. Останалите емисии на СО2, генерирани в производствената верига, се компенсират за опазване на климата. Компенсацията е сертифицирана по Gold Standard и е включена към всеки камион Climate Wise Edition.

Вижте общ преглед на Climate Wise Edition в интерактивната брошура

Камионите Climate Wise Edition генерират по-малко емисии на CO2.

Модели камиони Climate Wise Edition

Камионите Climate Wise Edition се предлагат като горивоефективния Volvo FH с I-Save и задвижваните с газ Volvo FN LNG и Volvo FM LNG. Те са проектирани да ви предлагат горивоефективна работа с високи работни характеристики и по-ниски емисии на CO2. Ако имате амбицията да намалите своя CO2 отпечатък за подобряване на устойчивостта – камионите Climate Wise Edition вероятно са правилният избор.

Местен проект за намаляване на емисиите

Камионите Climate Wise Edition се компенсират за опазване на климата в сътрудничество с нашия партньор South Pole, водещ разработчик на проекти за намаляване на емисиите в световен мащаб за доброволна компенсация. В допълнение към преките ползи за климата проектът допринася и за устойчиво екологично и социално развитие в селищата и регионите, в които съществува.

Повече за поддръжката на проекта от Volvo Trucks

Останете с нас

Интересувате ли се от камиони, транспорт и технологии? Абонирайте се за Центъра за знания на Volvo Trucks за анализи и идеи от нашите експерти по теми, които имат значение за вашия бизнес.

Свързани новини

Какви са вашите транспортни нужди?

Разгледайте нашите решения, които ги удовлетворяват.

Намаляването на вашия отпечатък никога не е било толкова явно

Повече въртящ момент и по-малко гориво с I-Save

Искате да закупите Climate Wise?

Говорете с нас за подходящото решение.