TRUCKS

ВСЕКИ КАМИОН. ИЗЦЯЛО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ.

Електрически камиони, конструирани с цел. Към нулеви емисии.

Електромобилността е лесна. 

Преминаването към електромобилност може да се усеща като голям скок. Ние сме на ваше разположение, за да направим всичко възможно най-гладко – от определянето на подходящия камион до разрешаването на всякакви притеснения, които може да имате относно зареждането, електрическия пробег и гарантиране на доставките. Независимо дали доставяте във или между градовете, можем да предоставим решение за електрически транспорт с нулеви емисии на отработени газове. Ние ще бъдем вашата основна точка за контакт. Солиден партньор, решен да направи вашия преход успешен, а необходимите съкращения на CO2 – реалност.

  • Години реален опит в областта на електромобилността.
  • Една точка за контакт за всички ваши нужди от електромобилност.
  • Гъвкави и надеждни камиони с финансиране от Volvo
  • Насоки за най-добрата конфигурация за зареждане за вашите условия
  • Планиране на маршрут и ангажимент за голям максимален пробег
  • Дигитално управление на автопарка и отчети за околната среда

Пълната гама. Всичко е готово. За електричество.

Започнахме с електрически транспорт

 

Придобиването на знания с помощта на Volvo ще бъде ценно при разширяване на мащаба.

Преминете към електрически транспорт само с четири стъпки

Преходът към електромобилност може да бъде лесен процес – най-малкото, ако го направите с нас. През последните няколко години сме помогнали на широк кръг компании за техните транспортни решения.

1. Защо да преминете към електричество? Дефинирайте вашия бизнес казус

Никога не е имало по-добър момент за преминаване към електрически транспорт. Може би искате да получите начално предимство пред конкурентите или да отговорите на изискванията на собствените си клиенти за устойчивост. Ние ще ви помогнем да дефинирате вашия бизнес казус въз основа на вашата дейност, цели и амбиции.

2. Кажете ни какво търсите

Ние ще ви помогнем да оформите вашите оперативни изисквания и да разработите променливи, като консумация на енергия, товароносимост, работни часове и потенциални слотове за зареждане.След това ще ви помогнем да ги превърнете в транспортни решения.

3. Заедно ще определим решение...

Въз основа на начина, по който управлявате вашия бизнес, ще ви представим подходящо решение – с всичко от цялостни превозни средства, през планове и оборудване за зареждане, до услуги, които ще увеличат максимално вашия електрически пробег и ще осигурят вашите доставки. 

4. … и след това ще го доставим!

Ще специфицираме, изградим и доставим вашите завършени камиони с надстройка. Освен това ще помогнем с планове и оборудване за зареждане. Заедно ще изготвим носещата рамка, за която сме се договорили, и след това е време да се подготвим за действие.

Свържете се с вашия дилър на Volvo Trucks

ЧЗВ за електромобилността

Нашите услуги за поддръжка на електрически автомобили