Запазете товарния си автомобил в оптимално състояние – и най-рентабилен

Това е чудесно за вашия товарен автомобил

За да запази товарния ви автомобил оптималното си състояние и за да бъде най-рентабилен, сервизното му обслужване ще бъде извършено от сертифицирани механици на Volvo. Те разполагат с пълна гама инструменти от Volvo и всички диагностични системи и системи с бази с данни, от които се нуждаят. Използват само оригинални части Volvo. И за да намалят прекъсванията в работата ви, винаги се стремят да работят в най-подходящото за вас време. 

Предварително планиране и определяне на цената за техническо обслужване

Това е чудесно за вашия бизнес

Сервизно обслужване, което е планирано и калкулирано предварително, ви осигурява по-голям оперативен контрол и по-добра предвидимост в работата – това ви спестява време и разходи за административна дейност. Освен това товарните автомобили, на които се прави добро сервизно обслужване, са по-надеждни и с по-голяма горивна ефективност. Всичко това намалява пълната цена на собственост и ежедневните ви грижи, така че да можете да се съсредоточите върху развитието на своя бизнес.

Открийте договора, който е перфектен за вас

Гарантиран 100% максимален пробег

Договор Volvo Gold

Дайте предимство на бизнеса си с гарантиран 100% максимален пробег, пълни ремонти на товарните автомобили и цялата превантивна поддръжка.

Повече за договора Gold
Вашият автомобил е обхванат от съгласуван план за обслужване

Договор Volvo Blue

Почивайте си спокойно, като знаете, че ние се грижим за цялата превантивна поддръжка и че за товарния ви автомобил има съгласуван план за обслужване.

Повече за договора Blue
Сервизно обслужване, съобразено с конкретните ви изисквания

Започнете с план за обслужване

Максималният пробег започва с безплатен план за обслужване. Ще опознаем товарния ви автомобил и вашия бизнес и ще работим заедно с вас, за да определим подходящото ниво на техническа поддръжка. След това ще съгласуваме план за обслужване, който ви помага да получите възможно най-много от всеки изминат километър.

VT

Кой договор е подходящият за вас?

Местният дилър на Volvo Trucks знае отговорите. Отбийте се при него или му се обадете по телефона, за да задействате плана за обслужване.

Намиране на местен дилър