Volvo action service

Максималният пробег е само на едно повикване разстояние

Няма значение къде сте – или дали е посред нощ – ние винаги сме готови да ви помогнем. Трябва ви помощ, за да спазите графика? Не се притеснявайте! Нашият Международен център за максимален пробег е само на едно повикване разстояние.

Какво е включено?

Международен център за максимален пробег

Нашият Международен център за максимален пробег винаги е на разположение за справяне с вашия проблем – от началото до края. Ще ви свържем с един от нашите опитни координатори по осигуряване на максимален пробег, който говори вашия език – както и езика на държавата, в която се намирате. По този начин не рискувате да ви разберат неправилно поради езикови трудности, когато сте в чужбина.
 

Съдействие 24/7

Винаги можете да разчитате на помощ от страна на екипа на Volvo Action Service от опитни координатори по осигуряване на максимален пробег, на опитните ни механици и на мащабната мрежа от дилъри на Volvo Trucks. С общи усилия те ще гарантират, че ще сте готови за път по всяко време. Нашите техници имат задълбочени познания за нашите продукти и методи за обслужване, те използват само оригинални части Volvo и освен това гарантират, че вашият автомобил Volvo си остава Volvo.
 

Ремонти с изтегляне и специализирани ремонти

Ако автомобилът ви не може повече да бъде шофиран, нашият координатор по осигуряване на максимален пробег ще организира изтеглянето му до най-близкия подходящ сервиз на Volvo Trucks. Освен че ремонтира вашият товарен автомобил Volvo, Volvo Action Service ви помага и при ремонта на гуми, на ремаркета, на подемни задни платформи и на охлаждащи устройства.

Услуга за даване под наем

Ако автомобилът или ремаркето не могат да бъдат ремонтирани навреме, за да изпълните графика си, нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще ви помогнат да намерите автомобил под наем.
 

Финансова и правна помощ  

Ако направите неочаквани разходи, Volvo Action Service може да организира спешна финансова помощ. Ако имате някакви проблеми с местните власти, нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще ви осигурят правна помощ.
 

Помощ за пътуване и настаняване

Ако ви е необходима помощ, когато става дума за заявки за планиране на пътуване и за настаняване, Volvo Action Service е готово да ви помогне.

Как действа?

бутон VAS

1. Позвънете ни или натиснете бутона

Потърсете телефонния номер на Volvo Action Service на гърба на тази папка – или просто натиснете бутона VAS на повикване, разположен до волана във вашия Volvo FH, Volvo FH16 или Volvo FM (2012 г. или по-нов). По този начин помощта ще дойде още по-бързо, тъй като идентификаторът на шасито, текущото ви местоположение и евентуалните кодове на грешки ще бъдат изпратени автоматично до Центъра за максимален пробег.

Център на VAS за максимален пробег

2. Свързвате се с нашия Международен център за максимален пробег

Ще ви свържем с един от нашите координатори по осигуряване на максимален пробег, който говори вашия език – както и езика на държавата, в която се намирате. Нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще работят по вашия проблем до решаването му и през цялото време ще ви държат в течение относно напредъка.

Помощ за вас

3. Организираме оказване на помощ

Нашите координатори по осигуряване на максимален пробег ще осигурят квалифициран сервизен механик, който ще ви дойде на помощ. Ако не е възможно или не е разрешено да получите помощ на мястото, където се намирате, ще бъде организирано изтегляне до най-близкия подходящ сервиз на Volvo Trucks.

Проблемът е решен

4. Отново на път

Ще бъдете обратно на пътя, преди да разберете – и ще запазите контрола над финансите си. Нашият Международен център за максимален пробег винаги ще проверява покритието на помощта и договора за обслужване преди предприемането на каквото и да е действие. 

VT

Започнете да се движите

За да разберете защо Volvo Action Service е толкова ефективна, свържете се с локалния дилър на Volvo Trucks.

Намиране на местен дилър