TRUCKS

Добре дошли у дома

Volvo Connect 

Улесняване на ежедневната ви работа
 

Независимо дали шофирате свой собствен камион, или управлявате цял автопарк, вече можете да свържете важни аспекти на бизнеса си по напълно нови начини. На едно място, с един вход и един изглед. Volvo Connect е интерфейсът за цифровите ви услуги. Представете си го като свой цифров дом, който прави транспортната ви дейност по-рентабилна.

Вашият максимален пробег

Поемете контрола и си осигурете спокойствие, като знаете, че камионите ви са в добро състояние и са готови за работа. Volvo Connect ви предоставя достъп до редица услуги, които увеличават максималния ви пробег. Например: получаване на обща представа за състоянието на всички ваши активи, включително предупреждения и сигнали. Преглед на всички посещения в сервиза, които сте планирали и резервирали. Лесно докладване на проблеми, свързани с активите. И още.

Вашата производителност

Възползвайте се от информация, която ви дава повече възможности и ви помага да поддържате дейността си конкурентоспособна. Volvo Connect включва услуги за управление на автопарка, като например Dynafleet Позициониране, която ви дава общ преглед в реално време на местоположението и състоянието на всеки камион, улеснявайки проследяването на камионите и свързаните с транспорт активи.

Вашата производителност

Вижте подробностите на пълната картина за по-плавна, по-координирана и по-продуктивна работа. Volvo Connect ви дава достъп до услуги за повишаване на производителността, като Dynafleet Гориво и околна среда, която улеснява проследяването на разхода на гориво с течение на времето и обучава водачите как да подобряват уменията си за пестене на гориво.

Всичко важно – в един изглед
 

Вашите камиони, дейности и дори аналитични данни – всички те са в един цифров интерфейс. Събирайки на едно място бизнеса ви, Volvo Connect спестява време, премахва неудобствата и ви предоставя по-ясно разбиране за важните неща. Така ви помага при подготовката, планирането и непрекъснатото подобрение. По този начин можете да увеличите още повече максималния пробег, ефективността и производителността.

Подкрепа на цялостната ви дейност
 

Приложението Volvo Connect е създадено, за да ви осигурява възможности. Предоставяйки ви достъп до водещи в отрасъла услуги във всеки момент, на всяко място и по начина, по който се нуждаете от тях. Толкова е просто.
 

Изчистеният и интуитивен интерфейс е лесен за навигация. Веднага след като влезете, ще получите общ преглед на информацията и услугите, които са най-важни за вас. И можете да видите по-подробна информация само с едно-две кликвания. Гъвкаво и персонализируемо, приложението Volvo Connect може да бъде съобразено с вашите нужди и предпочитания. Всичко зависи от вас.

Това е Volvo Connect

Клиентски портал

Мислете за Volvo Connect като за център за управление на вашата организация. Клиентският портал е работното пространство, където можете да изпробвате пълния потенциал на вашите услуги. Потребителите получават достъп, базиран на роли, така че всеки – от собственици на камиони до мениджъри на автопаркове, водачи, диспечери и администратори – може да се възползва от него. Персонализираното табло предоставя общ преглед на информацията и услугите, които са най-подходящи за всеки човек. Благодарение на него всеки ден е по-лесен, по-интелигентен и по-безпроблемен – за всички.

Приложение Volvo Connect

Възможностите на Volvo Connect, побрани в дланта на ръката ви. Осъществявайте достъп до мощни инструменти за анализ, информация за активи и времена на водача, управлявайте множество автопаркове и изпращайте незабавни съобщения – всичко от едно интуитивно и лесно за използване табло.

Пазар

Леснодостъпен чрез пазара, магазинът за цифрови услуги представя цифрови услуги от Volvo Trucks и избрани партньори. С течение на времето тук ще можете да поръчвате и активирате услуги от още по-голям спектър.

Портал за разработчици

Порталът за разработчици помага да се гарантира, че Volvo Connect ще продължи да се усъвършенства и в бъдеще. Целта му е да приветства и подпомага нови и иновативни услуги, разработени от избрани специализирани партньори и други.

Ние сме на ваше разположение

Най-добрият начин да научите какво представлява Volvo Connect е да го изпробвате сами. За повече информация се свържете с дилъра.