VOLVO TRUCKS

Bulgaria

×
Къщата на Volvo Connect

Добре дошли у дома

Volvo Connect 

Улесняване на ежедневната ви работа

Независимо дали шофирате своя собствен камион, или управлявате цял автопарк, вече можете да свържете важни аспекти на бизнеса си по начини, каквито не бяха възможни досега. На едно място. С едно влизане и един изглед. Volvo Connect е новият интерфейс за цифровите ви услуги. Представете си го като свой цифров дом, който прави транспортната ви дейност по-рентабилна.

Работа с лаптоп – Volvo Connect

Всичко важно – в един изглед

Вашите камиони, дейности и дори аналитични данни – всички те са в един цифров интерфейс. Събирайки на едно място бизнеса ви, Volvo Connect спестява време, премахва неудобствата и ви предоставя по-ясно разбиране за важните неща. Така ви помага при подготовката, планирането и непрекъснатото подобрение. По този начин можете да увеличите още повече максималния пробег, ефективността и производителността.

Assets image Volvo Connect

Грижа за онова, което притежавате

Поемете контрола и си осигурете спокойствие, като знаете, че камионите ви са в добро състояние и са готови за работа.

Activities image Volvo Connect

Усъвършенстване на действията

Възползвайте се от информация, която ви дава повече възможности и ви помага да поддържате дейността си конкурентоспособна.

Insights image Volvo Connect

Повече знания означават по-добри резултати

Вижте подробностите на пълната картина за по-плавна, по-координирана и по-продуктивна работа.

Подкрепа на цялостната ви дейност

Открийте цял свят от услуги и функции чрез нашите най-съвременни цифрови инструменти. По-долу ще видите какво е налично в момента. И това е само началото.

Layers Volvo Connect

Проектирано за улеснение

Volvo Connect е разбираемо и интуитивно приложение с лесна навигация. То ви предоставя общ преглед на информацията и услугите, които са най-важни за вас, непосредствено след като влезете. Можете да отваряте и използвате Volvo Connect от пълен спектър от смарт устройства и размери екрани.

 

Слоеве на функционалност

Добавянето на данни и функционалност на слоеве улеснява вземането на решения и подобрява ефективността.

Marketplace Volvo Connect

Вашият пазар

Леснодостъпен чрез таблото на Volvo Connect, пазарът представя цифрови услуги от Volvo Trucks и избрани партньори. С течение на времето тук ще можете да поръчвате и активирате услуги от още по-голям спектър.

 

Портал за разработчици

Порталът за разработчици помага да се гарантира, че Volvo Connect ще продължи да се усъвършенства и в бъдеще. Целта му е да приветства и подпомага нови и иновативни услуги, разработени от избрани специализирани партньори и други.

Devices Volvo Connect

Лесно е да започнете

Volvo Connect се предлага безплатно. Но важното е с какво съдържание го запълвате и как го използвате. Абонаментът за желаните услуги ще повиши ефективността на дейността ви. За повече информация се обърнете към дилъра на Volvo.

 

Също и за смесени автопаркове

Volvo Connect позволява да се интегрират данни и от външни системи, както и да се използват данните от вашите автомобили, независимо от марката.

Man beside truck Volvo Connect

Развива се заедно с вас

Развийте бизнеса си с динамичен интерфейс, който се развива заедно с вас. Към момента Volvo Connect ви предоставя важни услуги, които ви помагат да управлявате и развивате бизнеса си по-ефективно. Но това е само началото. В бъдеще очаквайте нови цифрови услуги, които ще помогнат на бизнеса ви да запази водещата си позиция.

НИЕ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ

Най-добрият начин да научите какво представлява Volvo Connect е да го изпробвате сами. За повече информация се обърнете към дилъра.