Кой е най-добрият ви водач?

„Резултатът от икономията на гориво“ ви позволява да видите ефективността на водачите и техните автомобили по отношение на горивната ефективност. Той е в диапазона от 0 до 100 и показва ефективността на водача в четири ключови области: адаптиране на скоростта, използване на двигателя и предавките, предвиждане и спиране и престой.

„Гориво и околна среда“ предоставя на водачите силата да поемат контрола над техниките за шофиране и да ги променят, докато са на път. Тази услуга потенциално може да им помогне да намалят разхода на гориво с до 5%.

Йохан Рунберг

Мениджър на продукта, Volvo Trucks

Резултатът ви за горивната ефективност ви дава възможност да контролирате разхода на гориво във времето

Тенденции и обучение

Познаването на резултатите за горивната ефективност ви позволява да сравнявате в детайли ефективността на водачите. Тази информация, комбинирана с ефективно обучение на водачите, ви помага да контролирате разхода на гориво с течение на времето.

Научете повече за курсовете ни за професионалното развитие на водачите
Отчети за емисиите: лесни за изготвяне и лесни за споделяне

Разширете бизнеса си

Подобряването на горивната ефективност намалява въздействие върху околната среда. Прецизното документиране на данните за емисиите може да ви помогне да намерите и задържите клиенти, които са загрижени за околната среда. Отчетите за емисиите се изготвят лесно и могат да се изпращат автоматично на клиентите ви, когато те се нуждаят от тях. Отчетите за гориво и околна среда са налични както за дизелови камиони, така и за камиони, работещи на втечнен природен газ.

„Гориво и околна среда“ на Dynafleet.

Напътствия за водача

Давайте на водачите съветите, които са им необходими за оптимизиране на техниката им на шофиране. Дори, докато шофират. „Напътствия за водача“ е функция, предлагана в кабината, която предоставя непрекъснато анализ, докато водачът е на път. това е безценен и бързо реагиращ инструмент, чиято цел е да подпомогне счетоводния ви баланс. 

Ключови предимства

  • Информирайте се за разхода на гориво, изминатото разстояние, нивата на емисии и много други
  • Анализирайте характеристиките на горивната ефективност на всеки водач
  • Лесно разбираемите отчети показват областите, в които разходите могат да бъдат намалени, и подпомагат постигането на постоянни икономии с течение на времето
  • Системата за предупреждение ви уведомява за значителни промени в количеството на горивото и за потенциални кражби на гориво
  • Отчетите за нивата на емисиите могат да се изпращат автоматично на клиентите, които са загрижени за околната среда
  • Отчетите са налични както за дизелови камиони, така и за камиони, работещи на втечнен природен газ.
VT

Искате да узнаете повече?

Нашите дилъри са експерти по Dynafleet. Поговорете с местния дилър, за да научите повече за услугата „Гориво и околна среда“.

Намиране на местен дилър