Кой е най-добрият ви водач?

„Резултатът от икономията на гориво“ ви позволява да видите ефективността на водачите и техните автомобили по отношение на горивната ефективност. Той е в диапазона от 0 до 100 и показва ефективността на водача в четири ключови области: адаптиране на скоростта, използване на двигателя и предавките, предвиждане и спиране и престой.

„Гориво и околна среда“ дава на водачите силата да поемат контрола над техниките за шофиране и да ги променят, докато са на път. Тази услуга потенциално може да им помогне да намалят разхода на гориво с до 5%.

Йохан Рунберг

Мениджър на продукта, Volvo Trucks

Резултатът ви за горивната ефективност ви дава възможност да контролирате разхода на гориво във времето

Тенденции и обучение

Познаването на резултатите за горивната ефективност ви позволява да сравнявате в детайли ефективността на водачите. Тази информация, комбинирана с ефективно обучение на водачите, ви помага да контролирате разхода на гориво с течение на времето.

Научете повече за курсовете ни за професионалното развитие на водачите
Отчети за емисиите: лесни за изготвяне и лесни за споделяне

Разширете бизнеса си

Подобряването на горивната ефективност намалява въздействие върху околната среда. Прецизното документиране на данните за емисиите може да ви помогне да намерите и задържите клиенти, които са загрижени за околната среда. Отчетите за емисиите се изготвят лесно и могат да се изпращат автоматично на клиентите ви, когато те се нуждаят от тях.

Съвети в кабината за горивната ефективност чрез „Напътствия за водача“

Напътствия за водача

Давайте на водачите съветите, които са им необходими за оптимизиране на техниката им на шофиране. Дори, докато шофират. „Напътствия за водача“ е функция, предлагана в кабината, която предоставя непрекъснато анализ, докато водачът е на път. това е безценен и бързо реагиращ инструмент, чиято цел е да подпомогне счетоводния ви баланс. 

Ключови предимства

  • Информирайте се за разхода на гориво, изминатото разстояние, нивата на емисии и много други
  • Анализирайте характеристиките на горивната ефективност на всеки водач
  • Лесно разбираемите отчети показват областите, в които разходите могат да бъдат намалени, и подпомагат постигането на постоянни икономии с течение на времето
  • Системата за предупреждение ви уведомява за значителни промени в количеството на горивото и за потенциални кражби на гориво
  • Отчетите за нивата на емисиите могат да се изпращат автоматично на клиентите, които са загрижени за околната среда
VT

Искате да узнаете повече?

Нашите дилъри са експерти по Dynafleet. Поговорете с местния дилър, за да научите повече за услугата „Гориво и околна среда“.

Свържете се с местен дилър