Инструменти, които ви дават възможност да губите по-малко време за планиране и за административна работа

Опростяване на планирането

С „Времена за шофиране“ вие губите по-малко време за планиране и за административна работа. Можете също така да видите колко време може да изгубят водачите за новите курсове – на база на регламентите за работното време. Могат да бъдат получени данни за работата, почивката и разтоварването до 30 дни назад, което помага за Вашите калкулации.

Дистанционно изтегляне на данни от тахографа

Услугата „Времена за шофиране“ ви дава възможност да изтеглите данни от тахографа бързо и ефективно от офиса – без значение къде се намират товарният автомобил и водачът. Това ви улеснява да поддържате архивите си в актуализиран вид. И превръща 20-минутните ръчни изтегляния в спомен от миналото.

Спестяването на 20 минути при изтеглянето на данните от всеки тахограф за автопарк от 40 камиона ви спестява 13 часа месечно. Това е един допълнителен месец годишно, който може да бъде използван по рентабилно.

Йохан Йостберг

Продуктов специалист, Volvo Trucks

Основната информация ви държи в течение на нещата

Лесно за използване. Ясно. И отговарящо на законовите разпоредби

Нормативни изисквания за времената на водача, управление на периодите за почивка и други. Dynafleet държи под око всички дейности на водача, като показва важната информация на екрана и в отчетите за дейността на водачите. Поддръжката на „Времена за шофиране“ в кабината помага на водача да спазва нормативните разпоредби за времената за шофиране и почивка.

Ключови предимства

  • Автоматично изтегляне на данни от паметта на тахографа и от цифровата карта на водача. Всички данни се пазят в Dynafleet и са достъпни по всяко време
  • Прогнозирането в „Времена за шофиране“ наблюдава непрекъснато времената на водача и предупреждава мениджъра на автопарка, преди да бъде допуснато нарушение
  • Осигурява база за фактуриране и за изчисляване на надниците на водачите
  • Управлението и спазването на нормативните актове за времената за шофиране е по-лесно
  • Планирането и административната работа се опростяват
VT

Сега е моментът

Местният дилър на Volvo Trucks може да ви помогне да откриете кои услуги от Dynafleet са подходящи за вас и как да получите най-голяма полза от тях.

Свържете се с местен дилър