Добре дошли във вашата нова кабина

Добре дошли във вашата нова кабина

С приложението My Truck получавате отдалечен достъп до вашия товарен автомобил Volvo. Това ви позволява да проверявате арматурното табло, да задавате желаната температура в кабината, да проверявате дали вратите са заключени и да реагирате на аларми – независимо къде се намирате. Приложението се предлага за товарните автомобили Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX. Ако ни питате, няма по-лесен начин да внесете подобрения в ежедневните си операции.

За да активирате My Truck, говорете с дилъра си.

Три причини, за да имате My Truck

По-лесно планиране

Можете да проверите нивата на горивото, маслото, охладителната течност и течността за чистачките, както и състоянието на акумулатора и светлините. Това подобрява готовността на вашия товарен автомобил преди пътуването и ви улеснява при планирането на ежедневните ви операции.

По-голям комфорт

Можете да настроите температурата и времето на задействане на паркинг отоплителя и охладителя за кабината. С други думи винаги ще имате климата, който е необходим за удобно и комфортно пътуване.

Подобрена сигурност

Можете да проверите дали са заключени вратите и да получавате незабавно известия, ако се задейства алармата. Това повишава сигурността на товарния автомобил и ви съобщава незабавно, ако нещо не е наред.

My Truck
My Truck

Запознайте се предварително с My Truck и след това го изтеглете