Предизвикателство от Volvo Trucks за водачите 2018

Добре дошли в Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите 2018 – нашето състезание, изискващо повече умения от когато и да било. Всичко е фокусирано върху водача. И върху важната роля, която играят водачите, когато става дума за безопасността, горивната ефективност и производителността. Да, когато става дума за цялостния успех, водачът създава разликата. 

Присъединете се към предизвикателството!

Готови ли сте за възможност, която се предоставя веднъж в живота? Искате ли да получите шанс да представяте страната си и да се състезавате, за да станете световен шампион на Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите 2018? Направете го. За повече информация се обърнете към най-близкия дилър.

 

Предизвикателство за жените водачи

Състезание като никое друго

Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите откроява водачите, които превръщат безопасното шофиране с висока горивна ефективност и производителност във форма на изкуството. През тази година очакваме в него да вземат участие повече от 12 000 водачи от 44 пазара в цял свят. На всеки две години то събира най-добрите водачи на товарни автомобили от цял свят, подбрани внимателно чрез местни състезания и номинации. Победителят за всеки пазар получава правото да се състезава на вълнуващия световен финал в Швеция. 

Добре дошли в Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите 2018. Кой ще бъде следващия световен шампион?

Водач, махане с ръка, безопасност на децата, Предизвикателство на шофирането

Безопасност

Знаете ли, че около 35 процента от хората, претърпели сериозни наранявания или загинали при инциденти, в които участват тежкотоварни автомобили, са уязвими участници в движението, например деца и велосипедисти? Водачът играе важна роля. На карта е поставен човешкият живот. За Volvo Trucks безопасността винаги е била с най-висок приоритет. Добър пример за това е нашата Програма за професионално развитие на водачи, която включва обучение по безопасно шофиране. В крайна сметка, на първо място при умелия и внимателен водач вероятността за избягване на произшествия е по-голяма.

Прочетете повече за безопасността
Товарен автомобил, парапланер, горивна ефективност, Предизвикателство на шофирането

Икономия на гориво

Знаете ли, че водачът може да повлияе върху разходите за гориво и да я намали с до 30%? Да бъдеш водач е голяма отговорност. Не само по отношение на подобряването на крайния счетоводен баланс, но и за намаляването на емисиите. И точно тук винаги има възможност за усъвършенстване. Ние във Volvo Trucks сме поели ангажимента да помагаме на водача по всички възможни начини. I-Shift и услугите, като Dynafleet и нашата Програма за професионално развитие на водачи, дават възможност на водачите да издигнат уменията си до нови висоти.

Прочете повече за горивната ефективност
Товарен автомобил, склон, производителност, Предизвикателство на шофирането

Производителност

Дори малкото увеличение на производителността има голямо влияние върху крайния счетоводен баланс. И водачът играе тук важна роля. Проучванията показват, че при обучения водач вероятността за безопасно и по-ефективно изпълнение на всеки курс е по-голяма, а освен това той се грижи по-добре за товарния автомобил. За да помагаме на водачите, ние сме разработили технически иновации, като Volvo Dynamic Steering, както и нашата Програма за професионално развитие на водачи.

Прочете повече за производителността
Предизвикателство за водачите в състезание с товарни автомобили

Световният финал

Световният финал на Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите ще се състои в Гьотеборг, Швеция, домът на Volvo Trucks, на 13–14 септември 2018 г. Тук най-добрите водачи от цял свят ще се срещнат и ще демонстрират уменията си от световна класа – като се състезават за титлата световен шампион. Това вълнуващо 2-дневно празненство на уменията, прецизността и забавлението ще се проведе във Volvo Trucks Experience Center. Множество вдъхновяващи дейности, семинари и разбира се, връхната точка на състезанието – официалната церемония по награждаването, на която ще бъдат обявени победителите в Предизвикателството от Volvo Trucks за водачите 2018, следвана от голямо парти за отпразнуването й, очакват участниците.

Кандидатстване за участие в състезанието

Кандидатстване за участие в състезанието

За да се регистрирате, свържете се с дилъра си