Нов наръчник на водача от Volvo Trucks

Намерете версия на наръчника на водача от Volvo Trucks, която е уникална за вашето шаси. Наръчникът ще ви даде достъп до ръководство на потребителя, което е предназначено точно за вашия товарен автомобил и включва обучителни видеоклипове, описващи функционалността на някои от характеристиките на товарните автомобили. Ако искате да разгледате повече модели на предлагани товарни автомобили Volvo, можете също така да направите избор между избрани демонстрационни шасита. Приложението поддържа Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM и Volvo FMX. Понастоящем то се предлага на английски и шведски.

Truck Finder – Търсене на употребявани товарни автомобили и ремаркета

Намерете следващия си употребяван товарен автомобил или ремарке тук! Truckfinder е практично приложение, което ви осигурява лесен начин за търсене и разглеждане на вашия следващ товарен автомобил или ремарке. Ще имате възможност да видите товарния автомобил в детайли и изображения, както и да се свържете с дилъра по наистина лесен начин. Ще имате достъп до пълно описание на товарния автомобил, пълноцветни снимки и карти с местоположението на дилърите.

Търсене на дилъри

Dealer Locator (Търсене на дилъри) е практичен и лесен начин за намиране на най-близкия дилър на товарни автомобили Volvo. На база на местоположението си ще намерите най-близкия от около 1200 дилъри, посочени в списъка. Поставете филтър на поддържаните услуги, за да намерите най-близкия дилър, който може да разреши проблема ви.  

Dynafleet

Приложението Dynafleet предоставя постоянни актуализации на ефективността на товарните автомобили и водачите в търговските автопаркове – където и да сте. Това улеснява точното определяне на важните данни и предприемането на незабавни действия за намаляване на разходите и за по-добро използване на товарните автомобили.

Owners' Gallery от Volvo Trucks

Приложението Owners’ Gallery от Volvo Trucks е разширение на раздела с галерия на собствениците, предназначено за iPhone и предлагано на http://loadingramp.volvotrucks.com/. Приложението ви дава възможност да разглеждате изображения на товарни автомобили, изпратени от любители на товарни автомобили от целия свят, да четете за товарните автомобили и да гласувате за своя фаворит.